Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene yaşadığımız deplasman probleminin nedeni hızlı kanat oyuncuları değildir. Fernande ve Ndiaye gibi baskı altında kaybolan, oyun kuramayan, sinen dirençsiz ortasahamızdır. O yüzden bu sene Fernando nun yerine doğru isim Bakayoko, Schneiderlin değil.

Kapanan takımlara karşı özellikle iç saha maçlarında doğru isim Babel katılıyorum. Ama skoru bulduktan sonra 2. yarı farka gidecek maçlar için onyekuru. Boş alan bulabileceğimiz sert CL deplasmanları için doğru isim Onyekuru. Onye'nin deplasman golleri daha fazladır.

Dünkü maçta Seri yi çok beğendim. Henüz tam kapasitede olmasa ve mevkisi farklı olsa bile. Gerçek 6 numara alındığında ve kendi yerine geçtiğinde bu pozisyon bilgisi, zekası ve tekniğiyle öne doğru oyunuyla, kilit paslarıyla takım şahlanacaktır diye düşünüyorum. Onu izlemek ayrı bir zevk olacak bundan eminim. Çok şanslıyız. Umarım gelecek yıl tekrar kiralarız ya da bonservisini almak için yeterli finansal durumumuz olur. 🙏🙏🙏

Falcao, Bakayoko, Onyekuru gelsin Mitroglou ve Diagne gitsin Ozornwafor kiralansın 14 yabancı bu şekilde olsun ben fitim güzel kadro olur

____________________Muslera
Mariano___Luyindama___Marcao___Nagatomo
_______________Seri_______Bakayoko
Feghouli_________Belhanda_________Onyekuru
____________________Falcao

Yedekler:
Linnes
Donk
Emre Mor
Adem Büyük
Jimmy Durmaz
Babel

Akşamki yine kupa kazandığımız maç sonrası tespitlerim;

1. Santrafor (Falcao) bu takıma şart hatta 1 tanede yedek santrafor. Babelle mabelle santrafor olmaz.
2. 6 numaraya kesinlikle Bakayoko yada onun tarzında birisi lazım. Schneiderlein-Seri olmaz. helva gibi orta saha olur. Sert dirençli birisi lazım.
3. Gözler hızlı hücumlarda Onyekuru'yu aradı. Ne yapıp ne edip kiralanmalı.
burda 3. tespiti çok da doğru bulamayacağım. Tamam onyekuru çok iyiydi. ancak bu tarz topçular 5 snye içinde ya skora gidecek ya da topu kaptırıp atak yememizi sağlayacak ve sürekli top kapma telaşı.

Ancak takım genelde topa hakim olduğundan ayağında topu tutan oyuncular bence daha faydalı. Querasma hızlı değil ama çok etkili, babel de keza öyle feghouli de o şekilde. özellikle zor maçlarda bunun faydasını göreceğiz. Bu adamlara top geldiğinde topu hemen kaybetmeyecek ve o esnada takımın öne gelmesini sağlayacak ancak onyekuru da ya bir şey yapacak ya kaybedecek. Takımın ileri çıkmasına fırsat kalmıyordu.

O sebeplerden onyekuru kötü olduğunda çok sövüyorduk bu beyinsiz diye ama adamın tarzı o. Ama babel in topu tutması çok işimize yarayacak

Falcao gelmeyecek diye yangın yapan arkadaşlar nereye kayboldular yav? Hepsi de kafeslerine mi çekildi üzüntüden :D

Dünkü maçta Seri yi çok beğendim. Henüz tam kapasitede olmasa ve mevkisi farklı olsa bile. Gerçek 6 numara alındığında ve kendi yerine geçtiğinde bu pozisyon bilgisi, zekası ve tekniğiyle öne doğru oyunuyla, kilit paslarıyla takım şahlanacaktır diye düşünüyorum. Onu izlemek ayrı bir zevk olacak bundan eminim. Çok şanslıyız. Umarım gelecek yıl tekrar kiralarız ya da bonservisini almak için yeterli finansal durumumuz olur. 🙏🙏🙏
ben serinin bundan çok çok üst düzeyde bir performans sergileyeceğini düşünmüyorum. çünkü zaten çok iyi oynadı bence. önde de oynasa bu tarz oynayacak hep garanti hep yöneten hep rahatlatan herkes dribling şut çalım bekliyor ama bence seribunları yapmayacak ama bunlardan çok fazlasını yapacak

ben serinin bundan çok çok üst düzeyde bir performans sergileyeceğini düşünmüyorum. çünkü zaten çok iyi oynadı bence. önde de oynasa bu tarz oynayacak hep garanti hep yöneten hep rahatlatan herkes dribling şut çalım bekliyor ama bence seribunları yapmayacak ama bunlardan çok fazlasını yapacak

hücuma sadelikle yön verecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt