Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.345
- 3.678
- 1.778
Dybala kadar naptığını bilemediğim bi yıldız yok
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burda 3. tespiti çok da doğru bulamayacağım. Tamam onyekuru çok iyiydi. ancak bu tarz topçular 5 snye içinde ya skora gidecek ya da topu kaptırıp atak yememizi sağlayacak ve sürekli top kapma telaşı.Akşamki yine kupa kazandığımız maç sonrası tespitlerim;
1. Santrafor (Falcao) bu takıma şart hatta 1 tanede yedek santrafor. Babelle mabelle santrafor olmaz.
2. 6 numaraya kesinlikle Bakayoko yada onun tarzında birisi lazım. Schneiderlein-Seri olmaz. helva gibi orta saha olur. Sert dirençli birisi lazım.
3. Gözler hızlı hücumlarda Onyekuru'yu aradı. Ne yapıp ne edip kiralanmalı.
Ne yedeği abi dün bizim stoperleri görmedin mi ?Olmaaaaz , Dortmund'dan buraya yedek kalmaya gelmez.
Hem yedek golcü hem Onyekuru olmuyor malesef kontenjan yetmiyor. Yedek için Cenk veya Enes Ünal gelirse o ayrı
ben serinin bundan çok çok üst düzeyde bir performans sergileyeceğini düşünmüyorum. çünkü zaten çok iyi oynadı bence. önde de oynasa bu tarz oynayacak hep garanti hep yöneten hep rahatlatan herkes dribling şut çalım bekliyor ama bence seribunları yapmayacak ama bunlardan çok fazlasını yapacakDünkü maçta Seri yi çok beğendim. Henüz tam kapasitede olmasa ve mevkisi farklı olsa bile. Gerçek 6 numara alındığında ve kendi yerine geçtiğinde bu pozisyon bilgisi, zekası ve tekniğiyle öne doğru oyunuyla, kilit paslarıyla takım şahlanacaktır diye düşünüyorum. Onu izlemek ayrı bir zevk olacak bundan eminim. Çok şanslıyız. Umarım gelecek yıl tekrar kiralarız ya da bonservisini almak için yeterli finansal durumumuz olur.![]()
ben serinin bundan çok çok üst düzeyde bir performans sergileyeceğini düşünmüyorum. çünkü zaten çok iyi oynadı bence. önde de oynasa bu tarz oynayacak hep garanti hep yöneten hep rahatlatan herkes dribling şut çalım bekliyor ama bence seribunları yapmayacak ama bunlardan çok fazlasını yapacak
Ben yangın yapıyordum, hala da buradayım.Daha dün gelmişsin millete laf atıyorsun.Kim neye yangın yapıp yapmayacağını size mi danışacak?Falcao gelmeyecek diye yangın yapan arkadaşlar nereye kayboldular yav? Hepsi de kafeslerine mi çekildi üzüntüden![]()
Biri de bendim de takma bu kadar yav mutlu olmamız lazımken gerek yokBen yangın yapıyordum, hala da buradayım.Daha dün gelmişsin millete laf atıyorsun.Kim neye yangın yapıp yapmayacağını size mi danışacak?
burdayız ya daha resmi açıklama yok gelsin sizden önce formasını ben alırımFalcao gelmeyecek diye yangın yapan arkadaşlar nereye kayboldular yav? Hepsi de kafeslerine mi çekildi üzüntüden![]()
Olmaaaaz , Dortmund'dan buraya yedek kalmaya gelmez + Türkiye'de yetişmiş oyuncu değil.
Hocam bu nöbette neler döndü 3 transfer döneminde ya.Bu arada o beğenmedikleri yangıncı tayfa ve hocanın ağırlığı olmasa, zor gündeme gelirdi bu tarz isimler kusura bakmasın kimseBiri de bendim de takma bu kadar yav mutlu olmamız lazımken gerek yok