Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mariano gitmez bence. Onun ayarında orta yapan yok takımda. Hazırlık maçlarında da iyiydi. Hoca tutuyor onu. Tabii tatmin edici bir teklif gelirse neden olmasın.
Böyle yumuşak bir ortasaha kurgusu düşünülüyorsa Schneiderlin, Elneny'li falan, bizi elek ederler. Karşıda Falcao olsun olmasin farketmez
Mariano bitmiş artik

Acaba şuan Falcao napıyor

Marcao ve Luyindama, hatta sadece Marcao, dünkü maça odaklanmamışlar, o bakımdan kalitelerini tartışmak veya onları yetersiz görmek doğru değil diye düşünüyorum. Ha Marcao'nun bugün yaptığı tam bir terbiyesizlik o başka, umarım bir ültimatom yer
Bizim topçular insta yorumlarını kapatlamalı böyle şeylerle uğraşmaktan bıktık artık

Dünkü maç hakkında gördüğüm yorumlardan , Galatasarayın en büyük düşmanı yine Galatasaray taraftarı.. Sezonun ilk maçı Seri'ye salıyorlar, Marcao çöpmüş babel çöpmüş fener formuna gitsem ancak böyle yazarlar yuhh yani.

Gelmezse en az 3 ay kendime gelemem vallahi.Ama şundan eminim Albayrak da kaçacak yer arar taraftardan.

Allah belanı versin falcao gelmezsen....

Ancak uyana bildim be. Allah'tan işimde serbestlik tanılıyor da gece başkalarının şu anki durumunu düşünmek bile istemiyorum.

Marcao ve Luyindama, hatta sadece Marcao, dünkü maça odaklanmamışlar, o bakımdan kalitelerini tartışmak veya onları yetersiz görmek doğru değil diye düşünüyorum. Ha Marcao'nun bugün yaptığı tam bir terbiyesizlik o başka, umarım bir ültimatom yer

Kalitesini tartışırım hep aynı hataları yapıyorsa. 2 tane yüzde 100lük pozisyon verdi rakibe, yetersiz görmek ayrı bir konu ama aklını başına toplaması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt