Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wanyama sakat diyorlar bence risk alabilecek durumda değiliz. Olursa bakayoko olmazsa Morgan gelir diye düşünüyorum

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca seriyi 6 mı oynatıyım 8 mi diye düşünüyor bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eski yorumlarımda da belirttim. Bu ligi Elneny bile götürür ama ben Cl için yorum yapıyorum. Seri Belhanda zaten fizik koyabilen adamlar değil. Morgan da fiziken düşüşte. Özellikle ManU günlerinden sonra bi haller oldu adama

Sampiyonlar Ligi için sana hak veriyorum renkdas yanliz bizim sampiyonlar Liginde en yüksek hedefimiz ne olabilirki zaten? En fazla gruplari geçebiliriz veya Çeyrek final yapariz. Önemli olan konu FFP oldugu sürece Sampiyon olmak ve tekrar sampiyonlar ligine katilmak.

Bunu basarabilirsek FFP basimiza gelen en tatli belalardan birtanesi olabilir

Yalnız Wanyamada şöyle bir sıkıntı var, gelirse ülke de et kıtlığı yaşanabilir.
Wanyama'yı çok severim, menajerlik oyunlarında hile hurda ile her takımıma katarım. Sakatlığı tekrar nükseder diye kimse yanaşmıyor. Yani Wanyama gelirse ülkede etin yanı sıra doktor kıtlığı da yaşanabilir

Dün maçı izleyince Serinin yanına Deep lying player tarzı örneğin Schneiderlin gibi oyuncunun gelmesi gerektiğini düşündüm. Schneiderlin iyi pasör olduğu için Seri öne geçecek. Belhanda daha fazla rakip kale sahası çevresinde kalacaktı. Bu da Belhanda'nın verimini artıracak. Hem de Seri'den daha efektif faydalanacaktık. Ayrıca Schneiderlin gelmesi demek topu daha fazla rakip sahaya yığmak demek. Bu sistem de Falcao gibi ceza sahası bitiriciliği çok iyi olan Forvet çok gol atar.

Ama maçın geneline baktığımız zaman beklerin vasat olması, stoperlerinin form düşüklüğü nedeniyle 6 numaraya alınması gereken oyuncunun Bakayoko gibi sert bir oyuncu olması gerektiğine kanat getirdim. Yoksa bu bekler ile CL'de çok zorlanırız

Sampiyonlar Ligi için sana hak veriyorum renkdas yanliz bizim sampiyonlar Liginde en yüksek hedefimiz ne olabilirki zaten? En fazla gruplari geçebiliriz veya Çeyrek final yapariz. Önemli olan konu FFP oldugu sürece Sampiyon olmak ve tekrar sampiyonlar ligine katilmak.

Bunu basarabilirsek FFP basimiza gelen en tatli belalardan birtanesi olabilir
Mesela Çeyrek final yaparsak gelecek paranın haddi hesabı yok. Bakayoko'nun 1 yıllık maliyeti ise çok uygun olabilir şahsi fikrim tabi.

Herşey iyi hoş da ismi geçen oyuncularla geçiş oyunu şansımız sıfır ihtimal ya.Ah Onyekuru da gelse :)

Fatih Hocamız Seri'yi neden 6 oynattı acaba? Neden Donk'u orada tercih edip Seri'yi daha öne atmadı yani. Kafasındaki 6 numara Seri olmasın sakın. Geriden oyunu güzel kurabiliyor diye. Biz boş yere transfer bekliyor olabilir miyiz. İçime şüphe düşmedi desem yalan olur.

sebebi basit pas yapan bir orta saha istiyor. Nedeni de bizim takım a press yapılınca top yapmakta zorlanıyor önde press yapan her takım pozisyon buluyor. Dünde o durumuda şahitlik ettik bunu bilmeyen takımda kalmadı.
Fatih hocamızda 2 tane 8 numara ile oynamak istiyor dün xelcuk biraz pas yapabilseydi çok rahat görecektik

cagne AV e gitcek olsydi ingiltere de olmasi lazimdi simdi. gec kaldii

seten+ ank sictilar

Wanyamada gelsin bbakayokoda gelsinz
Madem belhanda gitmeyecek en iyisi bu olur

Aslinda bize yazilan 3 dos da tamamen farkli tarzda oyuncular. Wanyama klasik on libero morgan oyun kurucu bakayoko ise b2b'a daha yakin bir dos. Seri gelmeseydi 3unu birlikte getirip harika bir orta saha yaratabilirdik ancak seri geldigine gore morgandan vazgecip belhandayi da yolladiktan sonra wanyama-bakayoko-seri orta sahasi gelmis gecmis en iyi orta sahamiz olur diye dusunuyorum. (uefa kadrosu dahil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt