Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melo SMS atıp ceza yememis miydiBir futbolcu oynadığı son maçta kart yemeden nasıl cezalı oluyor merak ediyorum
Önyargılı olmayalım... Galatasaraylı olduğum için burdayımHey yeni uye senin takimindaki Emre Belesoglu kac yasinda futbola gore gencmi kaliyor onu soyle bakalim
Ya sik,..’m
Evet ayni yasta Burak Yilmaz denen herifin 23 gol attigi ligden bahsediyorsun dimi?
Çok iyi topçu bizim burda oynuyor. Tam disiplin abidesi. Geçen sene 12 assist yaptı baya göze battı. Guingamp dan boş topçu çıkmaz. 5 milyon Euro bonservis istiyordu Guingamp en son Betis, Sévilla ve Lazio istiyordu. İkinci lige düşmeseler kesinlikle satmazlardı.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Arkadaşlar kuş değilim Aslanım ... Ayrıca her yeni üyeyi kuş diye itham mı ediyorsunuzKuş herhalde
Fatih Terim'in oyun felsefesi geriden stoperle oyun kurma üzerine bunun nesini anlamiyorsunuz, sen savunmasını begenmesen ne olacak Fatih hocadan dahamı iyi biliyorsun,ayrıca defansının kötü olduğunu nereden çıkardın, kurulan sistemdeki en önemli adamlardan biriİyi de yine şampiyon oluruz zaten ligde. O da ligin santraforları mal diye. O neyse de zaten geriden oyun kurabilen stoper iyidir diye bir kaide mi var? Adamın savunması iyi değil işte neyi anlamıyorsun. Stoperde de benim için öncelik savunmadır sen de hak verirsen. Ama tekrar diyorum ligi konuşacaksak ligi her türlü götürür zaten bu ikili. Ama Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir stoper tandemimiz oldu falan dersek kendimizi kandırmış oluruz. Ama genç futbolcular bunlar. Gelişebiirler. Fakat şu anda o seviyelerin çok çok altındalar savunma olarak.
Bu transfermarkta ilginç
Dzeko 33 yaşında değeri 14 milyon
Mandzukic 33 yaşında değeri 18 milyon
Falcao 33 yaşında değeri 10 milyon ayıptır yahu ki bu adamlar arasında kalite olarak falcao önde yani.
Bir şey olmayacak,bu kadar.İngiltere'de transfer (alım) sona erdi. Eeeee ne olacak şimdi. Hep bu tarih bekleniyordu.
Ya yuru git isine modlar alin bunu burdan tuylerini yolacagimÖnyargılı olmayalım... Galatasaraylı olduğum için burdayım
Ne insafsiz bir forum olduk
Bjk ilk uce girmez Fener ilk uce girmez
Basaksehir hic girmez Ts ozaten looser girmez kim girecek ilk uce
1 Galatasaray
2 Galatasaray
3 Galatasaray
boylemi istiyorsunuz anlamadim
Yeni üye olduğun için değil milletin şevkini kırmaya çalıştığın için olabilir mi senceArkadaşlar kuş değilim Aslanım ... Ayrıca her yeni üyeyi kuş diye itham mı ediyorsunuz