Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadasim adebayor robinhonun is yaptigi ulkede kendine bakan muthis bir profosyonel olan falcao 37 38 e kadar lige tecavuz edee rahat ol
5 yıllık anlaşalım o zaman, elimizden kaçmasın sonra, neyse 3 yıl sonra görüşürüz ölmez sağ kalırsak, inşallah dediğin gibi faydalı olur, yanılmayı sevdiğim tek konu Gs'ın fayda sağlayacağı şeyler

signbot.gif

s.a kudretli cimbomun büyük taraftarı
6f9739ce3364558427491d8fc0002b73.gif

signbot.gif

Ulan derken ? Önce bu seviyemiz koruyalım sonra tartisiriz, savunması kötü hir adam değil marcao, unutma futbolda
önemli olan yediğinden fazla atmak ,Fatih hocanın sistemi geriden stoperlerin oyun kurması ve bu sayede rakip sahada daha çok adamla baskı yapmak ve daha çok adamı hücuma cikarmak oyuzden yorumlarını kendine sakla belhNdayi beğenme men de futbol bilginin çok olmadığını gösterir.sen futbolu bırak tenis felan izle
Tenis de izliyorum merak etme. :D Ama Belhanda şu takımın orta sahasına sekte vuran isimlerin başında geliyor. Pas oyunu namına bir şey göremiyorum Çöphanda'da. Hatta iyi kapanan rakiplere karşı bırak pası hiçbir şey göremiyorum. Bomboş bir oyuncu. Onun yerine 8 veya 10 alsak görürsünüz farkı ama o oynamadığında oynayan isimlerin ondan kötü olması Belhanda'yı über oyuncu yapmaz. Beğenmiyorum Belhanda'yı ve dünkü gibi goller tamya devam etmezse devam etmemeye devam edeceğim. Ama dünkü maçta takdir ettim şutunu ve golünü. Keşke hep böyle oynasa ve forvete yakın oynasa. Ama birkaç maç haricinde özellikle deplasmanlarda rakiplerin kucağında oynayan adamın nesini beğeneceğim? He iyi oynarsa da beğenirim yani. Kompleksim falan yok. Dün iyiydi mesela. Hücumda etkili oldu çünkü.

Marcao konusunda ise şimdilik susuyorum ve umarım kendini geliştirir diyorum çünkü şu haliyle oynayıp her maç 2 gol yedirirse Fatih Terim de hücumdaki aktif oyununu göz önünde tutmaz ve çeker kızağa.

Bu foruma son mesajım, 4 buçuk yaşındaki oğlum anneannesinin verdiği havluyu bu benim en sevmediğim takım diyerek kabul etmedi, ona en büyük biziz dedim ve Allah'a şükür bu sene konvoyda çok eğlendik, umarım o sizin gibi insanlarla karşılaşmaz hayatı boyunca, açıp 2 mesaj okumadan yapıştır gitsin, ya kuş ya küfür, yazık sana yazık senin gibilere

Everton bugün Muhammed Besic'i başka bir takıma kiralamış. Ön libero olarak Gbamin ve Schneiderlin kaldı. Fabian Delph'i falan belki ön libero'da oynatırlar ama Schneiderlin Everton'da kalabilir. Kalma ihtimali arttı gibi.

Bu foruma son mesajım, 4 buçuk yaşındaki oğlum anneannesinin verdiği havluyu bu benim en sevmediğim takım diyerek kabul etmedi, ona en büyük biziz dedim ve Allah'a şükür bu sene konvoyda çok eğlendik, umarım o sizin gibi insanlarla karşılaşmaz hayatı boyunca, açıp 2 mesaj okumadan yapıştır gitsin, ya kuş ya küfür, yazık sana yazık senin gibilere

kanitla

Bjk nin aldığı pedro rebecho iyi bir hücüm beki.Yalnız aynı caner gibi çok orta yapan ama pas oyununa yatkın bir oyuncu değil.
Çok hırçın ama ayakları çok iyi adrese teslim orta açıyor ayak içiyle pamuk gibi. Culio tipi ortalar açıyor.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt