Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne ve Mitroglu gidecekler. Elbette iki Santafor alınacak ve alınmalıdır.

Falcao
Aboubakar
Ali Yavuz Kol

diye dizayn edilmelidirler bu sezonun Santafor rotasyonu. Falcao ve Aboubakar ayrıca 442 formasyonu ile sıkça görebiliriz.

kapak-jnu8-cover-LmHS_cover.webp

Tamam endiseleniyoruz vs ama hocamin yine Gs icin en dogru kararlari alicagindan gram suphem yok eksiklikleri mutlaka goruyodur

Serdar sarıdağ çok çuvallasa da Gs muhabirlerinden önce Babel ve Falcao haberi verdiği doğrudur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

(n)(n) Yeni üyelere neden gıcık oluyorsunuz?
Güzel kardeşim yeni üyelere gıcıklık gibi bir durum yok. Ben de ilk üye olduğumda kimseden tepki görmedim hatta sağolsun keramettin bey sohbet etmem için cesaretlendirmişti. Hâlâ da fazla yazmam. Ortamı gerersen ben bile sinirleniyorum. Adam gibi katıl işte sohbete niye gıcıklık yapıyorsun

Sağlam bir Aboubakar gelsin ben Falcao’yu unutmaya razıyım. Geleceğimiz açısından mantıklı bir hamle olur.

yalnız ta devre arası babel sene sonu Galatasaraya gider de demişti, ex bjkli topçuşar konusunda bilgisiz denemez kendisine bence

GSC App
reis bjksını bılmemde babel mevzusu sezon bitmeden çok çok önce dolanıyordu zaten. aynı şener de olduğu gibi.
he adamıda tanımıyorum avcı fenerın basına gececek haberı aklımda kaldı. buyuk sacmalıktı yav emre bolda bunu gazlıyordu aynen haberı koklarsın ersun kovulabılır avcı gelebılır vs dıye

edit. ahmet akcan ile emre b. nın kavga ettikleri progrmdı hatta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt