- 4 Ağustos 2019
- 20
- 13
- 198
Ne kadar fenerli varsa anasını s...mN.k.f.v.a.s de ve kurtul
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar fenerli varsa anasını s...mN.k.f.v.a.s de ve kurtul
@Alper Altun @Umut Gül mod arkadaslarim bu mehmet kus pardon kursat icin birsey yapacakmisinz?
Sana mal demedim olm genelde mal oluyorlar dedimEstağfurullah o senin mallığın
Diagne ve Mitroglu gidecekler. Elbette iki Santafor alınacak ve alınmalıdır.
Eyvallahtakip ediyoruz. Eğer kuş ise atılır zaten ama siz boş yere tartışmayın.
Herif bildigin hukumet destekli intihar bombacisitakip ediyoruz. Eğer kuş ise atılır zaten ama siz boş yere tartışmayın.
Sana noluyor arkadasim lafin ortasindan niye daldin hele bir soyle bakalimHadi cikar kavgabuyuk kavga cikcak ne yahu hahahahha
Güzel kardeşim yeni üyelere gıcıklık gibi bir durum yok. Ben de ilk üye olduğumda kimseden tepki görmedim hatta sağolsun keramettin bey sohbet etmem için cesaretlendirmişti. Hâlâ da fazla yazmam. Ortamı gerersen ben bile sinirleniyorum. Adam gibi katıl işte sohbete niye gıcıklık yapıyorsunYeni üyelere neden gıcık oluyorsunuz?
Tamam hocam pardonSana mal demedim olm genelde mal oluyorlar dedim
Peki hoca 3 senedır kötü futbola neden care bulamadıTamam endiseleniyoruz vs ama hocamin yine Gs icin en dogru kararlari alicagindan gram suphem yok eksiklikleri mutlaka goruyodur
Tamam endiseleniyoruz vs ama hocamin yine Gs icin en dogru kararlari alicagindan gram suphem yok eksiklikleri mutlaka goruyodur
Gider ayak küfür de ettirdikNe kadar fenerli varsa anasını s...m

reis bjksını bılmemde babel mevzusu sezon bitmeden çok çok önce dolanıyordu zaten. aynı şener de olduğu gibi.yalnız ta devre arası babel sene sonu Galatasaraya gider de demişti, ex bjkli topçuşar konusunda bilgisiz denemez kendisine bence
GSC App
Yok yanlis anladin sen genel yeni uye profiline uyuyorsun sadece o mesajda belirtmemistim bunuTamam hocam pardonkusura bakma.