Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler ve üyelere hakaret edenlerde gerekli cezaları alacaktır.

Forum içerisinde ki seviyeyi korumak için spoiler içerisinde olsun veya olmasın küfürlü caps paylaşımları yasaktır. Bu tür davranışlarda bulunan üyeler önce uyarılacak devam etmeleri halinde ceza alacaklardır.

Dipnot : Her yeni üye olan kişi kuş değildir. Şüphelendiğiniz üyelikleri PM ile yönetime bildiriniz lütfen.

Eski fenerliler daha farkliydi galiba. Ali sen ve sonra aziz yildirim dönemi itibariyle büyüen nesillerde bir tuhaflik olustu gibi sanki.

Yine geneleme yapmamak gerekir tabiki ama cogunlugu baya kafayi siyirmis bilmem tuhaf tuhaf hareketler icinde konu fener olunca.
Tabiki kötülüğü biraz Aziz Yıldırım ve Ali Şen döneminden sonra yayılmaya başladı. İnsan gibi hareket eden, insan gibi davranan herkese kapımız açıktır.

Kötülükten kötülük doğar biz iyi düşünelim iyi olsun.

Demin antuya girdim hoop bir konu

Reyes Fenerbahcede
Muthis stoper 15 e satariz gibi tonlarca yorum

Frey Fenerbahcede
Guclu kuvvetli tr de is yapar
Kafayla atsa yeter
Iyi yedek olur

Zanka Fenerbahcede
Turkiyedeki eniyi 3 stoperden biridir (diger ikisi kim cok merak ettim )
Savunmamiz seviye atladi

Bunlar ozelestri yapmiyor ondan bu haldeler burda seriyi begenmeyen vardi bu nasil bir kafa cozemedim

Bu sadece fb için değil.Tüm takım taraftarları işin geçerli.
Aç bak senelerdir bizim yapılan çöp transferleri taraftarın nasıl savunduğunu görürsün. O yüzden senelerdir özellikle biz ve diğer klüpler bu kadar borç içinde yüzüyor.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler ve üyelere hakaret edenlerde gerekli cezaları alacaktır.

Forum içerisinde ki seviyeyi korumak için spoiler içerisinde olsun veya olmasın küfürlü caps paylaşımları yasaktır. Bu tür davranışlarda bulunan üyeler önce uyarılacak devam etmeleri halinde ceza alacaklardır.

Dipnot : Her yeni üye olan kişi kuş değildir. Şüphelendiğiniz üyelikleri PM ile yönetime bildiriniz lütfen.
kural ihali mi söz konusu ahbab

Bu sadece fb için değil.Tüm takım taraftarları işin geçerli.
Aç bak senelerdir bizim yapılan çöp transferleri taraftarın nasıl savunduğunu görürsün. O yüzden senelerdir özellikle biz ve diğer klüpler bu kadar borç içinde yüzüyor.
Yok ustad bizim konularda cok catlak ses cikiyor onlarda bir kisi bile kotu demiyor beyinleri yikanmis gibi

Bilader millet NKFVAS yazınca bişey yok ben bunu yazınca mı sorun teşkil ediyor senin için ? Ayrıca ben kimsenin şahsına küfür bile etmemişim ne anlatıyon sen
Benim için sorun teşkil ediyor mu yazdım, kıt mısın? Hem şahsa küfür mü lazım illa yani yanlış bir hareket olması için? Neyse takılsın herkes kafasına göre

Falcao için kritik saatler geldi genel de bu saatlerde bir hareketlenme oluyor bakalım bugün ne olacak :asd:

feyk duyum veren arkadaşa yaptırım olmayacak mı ? kural ihlali söz konusu değilse bilelim bizde sallayalım ortaya feyk bilgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt