Volkan Kolcak
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2015
- 942
- 644
- 853
Apo bugün monacoya gidip 2-3 güne falcao ile geri dönecek dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mobilde oluyormu gsc uygulamasindaen alt solda sende gscimbom gündüz yaziyor galiba. ben gece yaptim
Ahahha onların bahsettiği 16 yaşında başka bir futbolcuBesiktasin aldigini amma abrttiniz
Yok 27 yasinda biri yaparmis
Adam 25 yasinda
Sakami yapiyorsunuzz
Apo bugün monacoya gidip 2-3 güne falcao ile geri dönecek dedi
eğer Abdürrahim Monaco'ya gidiyorsa rezervasyonu teyit ettirebiliriz Levent Akgün'e. Yarın ola hayrola.
Sana kim soruyor niye sevmiyorsun diye hahahahah ucmussun birader yaz gec foruma yok kavga cikaricam yok niye sevmiyorsunSonra sari uye niye sevmiyorsun diyorlar
Lan anten seninlemi ugrasicam basar engeller sesini keserim muhatap alinacak zeka seviyesinde degilsin
Mesaja bak tam bir duygu sömürüsü. Ne hikmetse Galatasaraylıyım demiyorsun. Düğün konvoyuna katilmissindir evet inanırım kupa şeyi kuş seni.Bu foruma son mesajım, 4 buçuk yaşındaki oğlum anneannesinin verdiği havluyu bu benim en sevmediğim takım diyerek kabul etmedi, ona en büyük biziz dedim ve Allah'a şükür bu sene konvoyda çok eğlendik, umarım o sizin gibi insanlarla karşılaşmaz hayatı boyunca, açıp 2 mesaj okumadan yapıştır gitsin, ya kuş ya küfür, yazık sana yazık senin gibilere
Burak Bozdağ ne yazmış usta ? Silmiş tweeti göremedimbir de burdan yak..