- 28 Ağustos 2018
- 2.049
- 1.962
- 698
Falcao , Drogbanın getir götürünü yaparBelki yeri değil ama bugün bir arkadaşla tartışmasını yaşadık.Sizce Drogba mı Falcao mu arkadaşlar ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao , Drogbanın getir götürünü yaparBelki yeri değil ama bugün bir arkadaşla tartışmasını yaşadık.Sizce Drogba mı Falcao mu arkadaşlar ?
kesinlik kazanmadı o konusuluyor eskişehir celil ve gökayı istiyormus kesin fatih hoca onaylarmı bilemiyorum başka oyuncularda olabilir netlik kazanmadı2 mi 3 mu
oraya attım görmeyenler olur diye burayada attımreyz bu sen misin
niye twitini buraya atıyorsun ki, direkt buraya yaz :red:
Renktaş Başkanım daha çok liselileri tokatlamayı. Hem onlar baskın yapmaz. Başkanımızı sırtından vurmaya kalkarlar.Başkanın odada niye kamera takibi var? Olası bir liseli baskınında gizli geçitten kaçmak için mi ?![]()
yahu ben 7 8 e bile fitim korkum o paralari bile veren cikmayacakşöyle bir durumda var hatırlarsan yönetim o parayı kullanmak zorundaydı çünkü devre arasında böyle bir riske girmeseydi artı 10 12 milyon euro heba oluyordu.Yaz transfer dönemine etki etmiyordu o para.O yüzden en kötü 9 a bile gitse bile bizim elimizde Falcaoyu bonservizsiz aldığımızı var sayıyorum artı 6.6 milyon euro kalacak.Sanırım şuan 2.4 eksideyiz.Keşke 12 13 e gitse ama zor gibi.Eninde sonunda gidecek
Mehmet ve Emre ile an azından iki Potansiyelli türk oyuncularımız olur. Lazım olabilir illerde.Mehmet Özcan fatih hoca ile parlayacaktir kacirmamak lazim
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kesinlikle önlem almış oluruz zaten Atalay, Ali Yavuz gibi genç yeteneklerde gelecek bir de yabancı sınırı getireceklerini düşünmüyorum Bein Sports kur farkından dolayı bile rest çekiyorsa yabancı kuralı konusunda da karışılmasını istemez 3 sene daha rahatızMehmet ve Emre ile an azından iki Potansiyelli türk oyuncularımız olur. Lazım olabilir illerde.
Bence zaten lazim renktaş. Bunlar sinir getirince böyle gençlerle sınır minir tanimamak lazim. Bu çocuk dinamik duruyor dikine oynuyor gibi. Isimize cok yarar.Mehmet ve Emre ile an azından iki Potansiyelli türk oyuncularımız olur. Lazım olabilir illerde.
Topalda gelsin Mehmet Özcan'da gelsin rotasyon iyidirOzcan yerine topal gelir..