Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şöyle bir durumda var hatırlarsan yönetim o parayı kullanmak zorundaydı çünkü devre arasında böyle bir riske girmeseydi artı 10 12 milyon euro heba oluyordu.Yaz transfer dönemine etki etmiyordu o para.O yüzden en kötü 9 a bile gitse bile bizim elimizde Falcaoyu bonservizsiz aldığımızı var sayıyorum artı 6.6 milyon euro kalacak.Sanırım şuan 2.4 eksideyiz.Keşke 12 13 e gitse ama zor gibi.Eninde sonunda gidecek
yahu ben 7 8 e bile fitim korkum o paralari bile veren cikmayacak

Mehmet ve Emre ile an azından iki Potansiyelli türk oyuncularımız olur. Lazım olabilir illerde.
Kesinlikle önlem almış oluruz zaten Atalay, Ali Yavuz gibi genç yeteneklerde gelecek bir de yabancı sınırı getireceklerini düşünmüyorum Bein Sports kur farkından dolayı bile rest çekiyorsa yabancı kuralı konusunda da karışılmasını istemez 3 sene daha rahatız :D

diagne icin arap kulupleriyle görüşmeler sürüyor eninde sonunda satilacak belki biraz zarar edicez ama satılacak bu arada basında cıkan elneny menajer önerisiymiş önceliğimiz değilmiş en son çarelerden

Orta sahada olası bir performans düşüklüğünde yedekte bekleyecek Selçuk yerine genç hırslı birini tercih ederim o isimlerden biri de bence Mehmet olur gibi. Ayrıca ben hocadan bir sürpriz olarak Ozornwafor'u bir yere göndermemeyi bekliyorum. Olası bir Marcao laubaliğinde pat diye kadroya koyabilmek için elde tutabilir gibime geliyor.

Diagme artik 14 felan fistan.

10a sat 3 eksideyiz falcao gelicek.

6 7e DOS al isine bak

Diagne'den gelecek paranın bir kısmı eğer devre arası için saklanmayacaksa ve basında geçtiği gibi kiralık orta saha alacaksak 5m gibi bir para kalırsa kuruşuna kadar harcanmalı. Parayı döndürebilmek için sene sonu için yatırım vari bir adam alınmalı

Ben diagnenin satılacağını pek düşünmüyorum madem satılacak biz neden kiralık adam bakıyoruz sürekli garip geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt