Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
aydin aslan
nidtda n
nerden bu
Eski foto
Gs tv/Ocak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aydin aslan
nidtda n
nerden bu
Renktaş aklıma Linderoth geldi o cümlenleArkadaşlar İngiltere ligini pek takip eden biri olmadığımdan Schneiderlin hakkında bilgim yok ama İngiltere liginden boş adam gelmez diye düşünüyorum... Oyuncu hakkında olumsuz yorumlar görmüştüm de ona istinaden yazıyorum.
Ayrıca çok istikrarlı, pek sakatlık yaşamamış.
Tabii oyun tarzını bilmiyorum. Bizim takıma nasıl olur? Oyuncuyu bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim![]()
Abi adam tanitima kundurayla çıkmıştı yanlis hatirlamiyosam. Tamam dedim görev adamiRenktaş aklıma Linderoth geldi o cümlenleBize ne umutlarla gelmişti kariyerinde sakatlık yok vs. bi sakatlandı bizde kariyeri bitti.

Buldum,Peter michorl diye bir topcu transfermarkt değeri 2,5 milyon Avusturya dışına çıkmamış gecen sezon 3 gol 20 asist yapmış.Tipi de gareth bale benziyuorLask Linz diye bir takim var Avusturya da psvyi eleyen basele İsviçrede çakmış.Su takimin kadrosunu bir inceleyelim,orta saha falan sağlam bulabilirsek cokelim.
Jürgen Klopp: "Taraftarlarımızın yaklaşık yüzde 90'ı transfer politikamızdan memnun. En fazla yüzde 10'u değildir ama onlar da sosyal medyadakiler. Onlar zaten daima endişeli insanlardır. Sadece birileri transfer istediği için oyuncu alamazsınız"
Ayrıca Nevzat Dindar'ı pek sevmesem de ilk defa bir şeyler tutturdu gibi
Keza Emre Kaplan da aynı şekilde
Arada bir tutturuyorlar demek
Morgan gelecekBakayoko daha seksi bir isim, lakin Schneiderlin de yabana atılacak bir oyuncu değil.
Belki yeri değil ama bugün bir arkadaşla tartışmasını yaşadık.Sizce Drogba mı Falcao mu arkadaşlar ?
Islam Slimani, Andre AyewArkadaşlar İngiltere ligini pek takip eden biri olmadığımdan Schneiderlin hakkında bilgim yok ama İngiltere liginden boş adam gelmez diye düşünüyorum... Oyuncu hakkında olumsuz yorumlar görmüştüm de ona istinaden yazıyorum.
Ayrıca çok istikrarlı, pek sakatlık yaşamamış.
Tabii oyun tarzını bilmiyorum. Bizim takıma nasıl olur? Oyuncuyu bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim![]()