Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lask Linz diye bir takim var Avusturya da psvyi eleyen basele İsviçrede çakmış.Su takimin kadrosunu bir inceleyelim,orta saha falan sağlam bulabilirsek cokelim.

Arkadaşlar İngiltere ligini pek takip eden biri olmadığımdan Schneiderlin hakkında bilgim yok ama İngiltere liginden boş adam gelmez diye düşünüyorum... Oyuncu hakkında olumsuz yorumlar görmüştüm de ona istinaden yazıyorum.

Ayrıca çok istikrarlı, pek sakatlık yaşamamış.

Tabii oyun tarzını bilmiyorum. Bizim takıma nasıl olur? Oyuncuyu bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim :)
Renktaş aklıma Linderoth geldi o cümlenle :) Bize ne umutlarla gelmişti kariyerinde sakatlık yok vs. bi sakatlandı bizde kariyeri bitti.

Baseldeki forvet ajeti plye transfer olmus sanırım o eleman iyi is yapardi bize. Orada yapamazsa çökmek lazim

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Renktaş aklıma Linderoth geldi o cümlenle :) Bize ne umutlarla gelmişti kariyerinde sakatlık yok vs. bi sakatlandı bizde kariyeri bitti.
Abi adam tanitima kundurayla çıkmıştı yanlis hatirlamiyosam. Tamam dedim görev adami

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Lask Linz diye bir takim var Avusturya da psvyi eleyen basele İsviçrede çakmış.Su takimin kadrosunu bir inceleyelim,orta saha falan sağlam bulabilirsek cokelim.
Buldum,Peter michorl diye bir topcu transfermarkt değeri 2,5 milyon Avusturya dışına çıkmamış gecen sezon 3 gol 20 asist yapmış.Tipi de gareth bale benziyuor

Bu adamı nedense çok beğeniyorum ben pırpır gibi çalışkan tutunamadı liverpool'da ama milli takımda da canla başla oynuyordu

Ulan 4-5 saat uyuyalım dedik Şeref duyum vermiş. Hadi hayırlısı bakalım bu sefer geliyor mu harbiden son 3-4 gün artık umarım? 1 aydır son 3-4 gün çünkü

l3W.webp

Jürgen Klopp: "Taraftarlarımızın yaklaşık yüzde 90'ı transfer politikamızdan memnun. En fazla yüzde 10'u değildir ama onlar da sosyal medyadakiler. Onlar zaten daima endişeli insanlardır. Sadece birileri transfer istediği için oyuncu alamazsınız"

Terim böyle açıklama yapsa istifa der yangın tayfa :D

Şu mehmet özcanı takasla kiralıkla felan halledemezler mi? Üstüne cüzi bi miktar konulup bi şekilde alınması gerekiyor.

Arkadaşlar İngiltere ligini pek takip eden biri olmadığımdan Schneiderlin hakkında bilgim yok ama İngiltere liginden boş adam gelmez diye düşünüyorum... Oyuncu hakkında olumsuz yorumlar görmüştüm de ona istinaden yazıyorum.

Ayrıca çok istikrarlı, pek sakatlık yaşamamış.

Tabii oyun tarzını bilmiyorum. Bizim takıma nasıl olur? Oyuncuyu bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim :)
Islam Slimani, Andre Ayew

Bugün tff başkanıyla ts başkanı maç sonu sarmaş dolaş röportaj verdiler basına. Ts hakem,federasyon diye ağlarsa lig içerisinde o görüntüyü çat diye suratlarına çakmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt