Doğukan Sağlamer
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2019
- 1.518
- 812
- 608
Bu fake ise buna uğraşanı hastaneye yatırmak lazımFake degilseEkli dosyayı görüntüle 54978
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu fake ise buna uğraşanı hastaneye yatırmak lazımFake degilseEkli dosyayı görüntüle 54978
Belki forumdan birine zamanında küfür edip banlandın nereden bileyim ben seni raporladım bende yan hesap açamasın kimse Çocuk Parkımı burası.canın mı sıkılıyor senin? culio transferini o zaman ki twitter hesabından yazmıştı. drogbayı buralardan. biz hep burdaydık, hep okuruz. ne şimdi bu cuma sabahı yaptığın?
Bu bilgi çıktıktan sonra hava alanına gitmeyen muhabirin ben..Fake degilseEkli dosyayı görüntüle 54978
@Levent AkgünFake degilseEkli dosyayı görüntüle 54978
@Levent Akgün abi bi bakar mısınFake degilseEkli dosyayı görüntüle 54978
Everton bugün Muhammed Besic'i başka bir takıma kiralamış. Ön libero olarak Gbamin ve Schneiderlin kaldı. Fabian Delph'i falan belki ön libero'da oynatırlar ama Schneiderlin Everton'da kalabilir. Kalma ihtimali arttı gibi.
Bakayoko’yu şu an bonservisiyle alamayacağın için mantıksız bir bakış açısı keza aynı şekilde Wanyama içinde 10 milyon Euro’dan aşağı istemeyecekleri için ancak kiralamak zorundayızorta saha kiralık gelirse demek ki diagne kaldı