Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gitmelerinin falcao transferinin bitmesiyle bir ilgisi yoktur.
yani genel olarak bir transfer bitmesi için kulübün ikinci başkanının bir yerlere gitmesine gerek yoktur.
he gidip alıp gelmek ve şov yapmak istiyorlarsa o başka konu...
eğer bu iş yerine gitmeyle oluyorsa, 2019 ocak ayında alan transferini de bitirselerdi keşke...
benim için gereksiz işlerdir.

(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)

not: bu dediklerim şükrü abi için geçerli değildir. kendisi bir nevi sportif direktör, yani kulübün profesyonelidir.
9 Ağustos 2019 12:16 ~ 12:17 · gurrpegi

garip bir entry

yani diyorlar ki abdurrahim pr yapıyor.

Bu doğru mu sence ? Orada kafana göre yaz herşeyi sonra da ben sadece forumda net bilgi veriyorum de..Aboubakar Galatasaryın yeni forveti ne demek veya falcao 1 ağustosta İstanbulda bu kadar kesin konuşuyorsan bir dayanağın olacak..Orada öyleyim burada böyleyim işleri benim lügatıma uymaz ..
Hocam uymuyorsa o zaman engelle geç, inanan insanlara da karışma bırak insanlar neye inanıp neye inanmayacağına kendisi karar versin olmaz mı?

yani genel olarak bir transfer bitmesi için kulübün ikinci başkanının bir yerlere gitmesine gerek yoktur.
eğer bu iş yerine gitmeyle oluyorsa, 2019 ocak ayında alan transferini de bitirselerdi keşke...

not: bu dediklerim şükrü abi için geçerli değildir. kendisi bir nevi sportif direktör, yani kulübün profesyonelidir.

garip bir entry
gurrpegi'nin olayı hizli atin boku seyrek düşer oldu. Patladığı gibi kendini patlattı, ver kirmiziyi gurrpegi

garip bir entry
Abdürrahim başgan şov işini sever. Mayıs adına dönelim şampiyonluk kutlamasında hocanın imza işinde stadda bu işi ben organize ettim dedi adam. Şov işini seviyor. Alan filan meselesinin rövanşını alacak. Gerçi çok çalışıyorlar bu kadar şovda hakları olsun ne diyim. Ama olurdu gene alamadan dönerse yandı bu sefer :D

garip bir entry

hava alanında falcaonun anlından öpmesi gerekiyor şovunu yapacak apo bence

Ya arkadaşlar bu kadar emek,para ve zaman harcayan A.Albayrak,şovunu yapıcaktır tabi ki alıp gelerek.Adama söylenmeyen kalmadı bence hakkı.Ha yine getiremezse,bu sefer başı yanar kurtulamaz.

Gözden kaçıyor bazen çok fazla mesaj geldiği için.

Mesela an itibarıyle aldığım karar "Berke Deniz" bundan sonra hiç bir transfer nöbetine giremeyecek, bu tarz ithamlara devam etmemesi yönünde defalarca uyardık kendisiniç.
Kerocum ben istediğim yere girebilirim demi

Abdürrahim başgan şov işini sever. Mayıs adına dönelim şampiyonluk kutlamasında hocanın imza işinde stadda bu işi ben organize ettim dedi adam. Şov işini seviyor. Alan filan meselesinin rövanşını alacak. Gerçi çok çalışıyorlar bu kadar şovda hakları olsun ne diyim. Ama olurdu gene alamadan dönerse yandı bu sefer :D
Eğer gerçekten almaya gittiyse şov yapmak bu sefer hakkıdır ha olurda alamadan dönüp hala zaman lazım vs muhabbeti olursa kendisinin itibarı iyice zedelenecek

ben yedder---------->monaco hayırlı olsun. artık şu falcao'yu alın getirin bir zahmet.

1565342485088.webp

Hocam uymuyorsa o zaman engelle geç, inanan insanlara da karışma bırak insanlar neye inanıp neye inanmayacağına kendisi karar versin olmaz mı?

Yahu ben kimseye inanın inanmayın dedim mi ? Veya şerefydın bir kere kolpacı lafı çıkmış mı ağzımdan ? Adam diyor ki şerefaydın hiç yanılmadı ben de ona örnek gösterdim yanıldığı konuda...

Herkese iyi nöbetler.
Oncelikle buradaki her arkadasimi cok seviyorum emin olun. Forumda transfer beklemek benim yillar once sabahlara kadar yaptigim bir seydi. O yüzden forum alemindeki dostlar benim icin baskadir. Haliyle forumda verdigim bilgiler kesin olandir her zaman. Bunu eskiden uA forumda da bircok kez yapmistim. Fakat oradan ayrilmamin nedeni kendini bilmez birkac arkadas yuzundendi. Klavye onunde olunca insanlara konusmak ayip olmuyor saniliyor galiba. Fakat bu cidden ayip bir sey. Lutfen kimse kusura bakmasin ancak asagidaki fotoda beliren iki arkadas yuzunden sahsima ayip edildigini dusunuyorum. Buradayken farkli, arkamizdan farkli konusulmasi uzucu bir sey. O yuzden en iyisi bir sey yazmamak daha iyi. O zaman uzucu seylerle itham edilmeyiz diye dusunuyorum en azindan.

Herkese tekrardan sevgi ve selam sunar, dostlara iyi nobetler dilerim.
Şeref abi seni seviyoruz, rustunu ispata gerek yok, lütfen gücenme

öyle şahıslar var ki burda olumsuz haberlere atlayıp milleti galyana getiriyorlar ama aynı şahıslar olumlu haber oluncada bu kolpacı,yalancı tutturduğu görülmemiştir tarzı şeyler söyleyip pravakörlük yapıyorlar
Falcao gelince antu ve burada birçok kuş telef olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt