Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz türkler neden böyle birbirimizi bu kadar kolay kırabiliyoruz anlayamıyorum

ne bu çekememezlik? şeref aydın'ın eskilerden kalma bolca kredisi vardır bu forumda ve hala olacaktır.

çoğu dediği basit şeyler çıkıyor (uçak günü ve saati, kişinin başka ülkeye gitmesi vb.) fakat bazı arkadaşlar transfer işlerinin çok kolay olduğunu sanıyor ama öyle değil işte.
Çünkü abi bazı arkadaşlar bilgisayar başında transfer yapıyo. Çünkü bilgisayar başında transfer yapmak pazarlık yapmak maksimum birkaç dakika alıyor. Reelde böyle olmadığını kabul edemiyor bazı arkadaşlar

Falcao'ya 3 milyon Euro bonservis ödeyeceğimiz söyleniyor da Diagne'yi satmadan nasıl ödüyoruz. FFP'ye göre zaten eksideyiz.

Transfer dönemi sonuna kadar değil sene sonuna kadar sanırım artıda olmak gerekiyor. Yani bu transfer döneminde -10m Euro'da kalsak ve devre arasında Diagne veya Belhanda'dan birini satarsak FFP'e aykırı bir durum kalmıyor.

Yanlışım varsa düzeltin.

Transfer dönemi sonuna kadar değil sene sonuna kadar sanırım artıda olmak gerekiyor. Yani bu transfer döneminde -10m Euro'da kalsak ve devre arasında Diagne veya Belhanda'dan birini satarsak FFP'e aykırı bir durum kalmıyor.

Yanlışım varsa düzeltin.
Haklısın fakat benim kafama takılan diğer husus şimdi ekside olunca seneye mi cl kadrosuna o isimleri yazamıyoruz bu sene mi

Bilet bilgilerinin bile ortaya çıkması kötü oldu çok büyük baskı var gidip alıp gelecek falan.Abdürrahim Albayrak a hiç güvenmiyorum.Umarım beni yanıltır ama hiç sanmıyorum.

Yeminle transferden çok ffp kriterlerinde açık vermemeyi düşünüyorum.
Acaba -2.5 milyon euro açığı nasıl. Kapatacağız diye çok merak ediyorum.

Umarım yine bir şeyleri yanlış hesaplamazlar da ceza filan almayiz.

Cok sempatik herif lan bu, oynarsa yeni efsanemiz olur

EBga4hQWwAAvB95.jpg:large

Gülperi hanim
Zülfüaga
Cimbomajans1 gibi laleler yazinca owwwww
Seref aydin yazinca awwwww

Ünal aysal zamani sneijder drogba transferleri bilip kanitlamisti zaten dün de ersini düzeltip yarin degil bugün ucuyorlar bilgisini vererek ciddi bir sinavdan gecmistir

Burasi zaten kus kolpaci ve trol kayniyor aralarinda 1 tane düzgün bilgi veren kisi var onuda küstürüyorsunuz yazik

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt