Antu yine ağlama duvarına dönmüş Falcao'yu övenlerle, Niye övüyorsunuz diyenler kavga ediyordedi vedat muriqi'ye 3 milyon euro bayılan takımın taraftarı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antu yine ağlama duvarına dönmüş Falcao'yu övenlerle, Niye övüyorsunuz diyenler kavga ediyordedi vedat muriqi'ye 3 milyon euro bayılan takımın taraftarı
Twitter komitesinde degilim. Ki bu sahtekarlik olur Seref aydin istemezseAynen az forumun reklamını yapın uyanık olun @Musap Aydinli
Falcaonun Alandan daha iyi forvet olduğunu düşünürsek bunun bi ton daha kırmızısı

Abdürrahim'in Monaco'ya ucmasiyla gözümün önünde canlanan görüntü

Bu nasıl bir sallama adam Chelsea'nin futbolcusu
Ya hocam kendince gidip bi yerlerden bişeyler bulup buraya çarşaf çarşaf yazmanın anlamı ne, bi de babalar gibi kanıt sunuyom yazmışsın, neyin kanıtı kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun kimin neye inandığı seni neden bu kadar ilgilendiriyor ben de onu anlamadım. Kaldıki burayı takip eden biri fake üyelik açıp o dediğin mecralarda o postları rahatlıkla atabilir.Yahu ben kimseye inanın inanmayın dedim mi ? Veya şerefydın bir kere kolpacı lafı çıkmış mı ağzımdan ? Adam diyor ki şerefaydın hiç yanılmadı ben de ona örnek gösterdim yanıldığı konuda...