Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Havalimanında dönmüş kıpkırmızı suratlı Abdürrahim Albayrak a kendimi hazırlıyorum.

Kesinleşmiş birsey olmadan gideceğine ihtimal bile vermiyorum.
Sonuçta takip olayı , beğeni olayı, yorumlar vs varken bu topa giremez.
Alan,Pato ,Modeste vs olaylarından farklı bu sefer.
Ahmet bulut tan okeyi almıştır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 tane yeşil tik koyunca duyum baronumu oldu bu zat şimdi.

Renktaşlarıma tavsiyem bu sene hiç bir duyumcuya hiç bir muuhabir tweetine koşulsuz inanmasınlar. Sıradışı bir transfer sezonu geçiriyoruz. Yıllardır bana hep doğru bilgiler veren kendi kaynağım bile bu sene çuvalladı. dolayısıyla şeref beyin kaynağıda kendisini yanıltıyor olabilir. kolpacı demek doğru değil. onunda söylediklerine koşulsuz şartsız inanmayı doğru bulmuyorum.

Kesinleşmiş birsey olmadan gideceğine ihtimal bile vermiyorum.
Sonuçta takip olayı , beğeni olayı, yorumlar vs varken bu topa giremez.
Alan,Pato ,Modeste vs olaylarından farklı bu sefer.
Ahmet bulut tan okeyi almıştır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnşallah öyledir renktaş.

EBgvpUlW4AAz8A-

Vedat Muriç

Uzun yıllardır forumdayım, Şeref’in bu kadar sevilmesinin nedeni verdiği bilgilerin çoğunlukla doğru çıkması değil, bu bilgileri değişik hallere girmeden ve kimseden ilgi beklemeden vermesidir. Adam bir zamanlar resmi siteden daha güvenilirdi, şimdilik bilgileri o kadar yüksek isabetli olmayabilir ama bugün Albayrak-Monaco olayında olduğu gibi bütün Galatasaray muhabirlerinden daha sağlamdır. Adamın gördüğü ilgiyi kıskanmayı bırakın.

Yahu su Cagne gidene kadar yararlanmaliyiz. Sizi bilmem ama ben Babel'i forvette hic begenmedim. Hala takimda kalirsa Denizli macinda Cagne oynasin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt