- 1 Şubat 2009
- 25.081
- 25.256
- 3.468
Şeref Aydın yine doğru çıktı, nerdesin Ertuğrul, nerdesin Berk?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay be hayat
Gidiyo galiba
Rodop söylemişti117 bize maliyeti üstü Galatasaray’a kalıyor Nike ile olan anlaşmaya istinaden. Geçen biri söylemişti.![]()
Ya hocam kendince gidip bi yerlerden bişeyler bulup buraya çarşaf çarşaf yazmanın anlamı ne, bi de babalar gibi kanıt sunuyom yazmışsın, neyin kanıtı kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun kimin neye inandığı seni neden bu kadar ilgilendiriyor ben de onu anlamadım. Kaldıki burayı takip eden biri fake üyelik açıp o dediğin mecralarda o postları rahatlıkla atabilir.
| Banega zor, Diagne gidecek. |
| Bu arada Diagne ile beraber Mitroglou da gidecek buyuk ihtimalle. Hoca daha dinamik ve genc birini istiyor. |
bu fake olan da yapmış olamaz mı. Hem sen inansan ne olur inanmasan ne olur kimsin sen? İnanmıyorsan engelle okuma geç, bıdı bıdı yapıp kafa ütüleme şurada, kimse inandıramazmış laflara bak..
Almancılar ülkedeyken formaları çıkarmak lazımBasalim bakalim...formalari.. Ekli dosyayı görüntüle 54999
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
rahat bırak totemi artıkApo gene eli bos dönüp istifa edecek diye hissetmekteyim.
Cöp bilgilerin icin sagol renktas
Banega zor, Diagne gidecek.
Falcao transferi artik son asamada. Hafta sonu netlesir. Albayrak klupten giden ilk yetkili, kontrat imzalamaya gider her zaman.
Orta saha transferini Hanedar yurutuyor. Ingiltere’de transfer sezonu bitti. Artik gundemdeki isimlerden biri olacak, daha once de soylemistim, Bakayoko, Wanyama, Sneiderlein, Elneny.. Hepsi klubunden ayrilmaya hazir. Sneiderlein ile FB de ilgileniyor. Ayrica Mehmet Ozcan’da alinmak isteniyor, bunun icin kasaya para girmesi bekleniyor. Ufak bir bonservis odenecek.
Bu arada Diagne ile beraber Mitroglou da gidecek buyuk ihtimalle. Hoca daha dinamik ve genc birini istiyor.
Selametle...
bunu bende yazdırırım ama umarım storelar hazırlık yapıyordurBasalim bakalim...formalari.. Ekli dosyayı görüntüle 54999
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dediklerine katılıyorum aksini de iddia etmiyorum zaten. Fakat söylediği şey bir transfer bilgisi değil. Abdurrahim Albayrak bugün Monaco'ya gidecektir yada gitmeyecektir. İki ihtimal söz konusu. Hangisi gerçekleşecek bekleyip görelim diyorum. İnşallah dediği doğrudur Falcao'yu da alır gelir. Yakarız buraları.
Falcao gelirse Mendes ve Ahmet Bulut'a ne kadar verilecek resmi ve belki de el altindan cok merak ediyorum .
hahahahahahahahahaha süperdi, soyun lan almancilari, eurolar yagisin eurolaaaaaarAlmancılar ülkedeyken formaları çıkarmak lazım![]()
Bonservisli gelirse Ahmet'in sadece kendi doyar.Bonservissiz Gelirse Sülalesi doyar.Falcao gelirse Mendes ve Ahmet Bulut'a ne kadar verilecek resmi ve belki de el altindan cok merak ediyorum .