Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüp bonservissiz halletmeye çalışıyordu ondan bu kadar uzadı falcao dünden razı zaten ama son 1 haftadır inanılmaz taraftar baskısı olduğu için 3 ile 5 arası bişey verip işi bitirecekler anlaşılan. Bonservis vermeme ihtimalimiz çok düşük.

Arkadaslar simdi birsey soracam.

Mesela diyelim ben baskan oldum ve bir dunya yildizi getirmeye dusunuyorum. Neden biz mesela Ahmet Buluta yetki veriyoruz bu isi bitir diye?

Yani Ahmet Bulut, atiyorum Sukruden ne fazlaligi var.

Birisi bunu anlatabilirmi? Ahmet Bulut gibi adamlar hangi seyleri iyi yapiyorlar mesela?

Tecrübe farkı.. hani "bir işin orspusu olmak" deyimi vardır yaa. belki ondan olabilir.

20190809_132119.jpg

20190804_231037.webp

Kayseri gs store ile konuştum az önce ellerinde A F E ve L harflerinin olmadığını söylediler bayramdan sonra gelir diyorlar

İşin başlangıcını bilip bilmeden boş konuşmayalım.. Birisi ekşide ki hesap şerefin değil dedi ben de onu kanıtladım.. Her muhabbetin ortasına balıklama atarsanız böyle boş boş yorum yaparsınız..
Ya sizin oraya yazdığınız o hesabın Şeref Beye ait olduğunu nasıl kanıtlıyor bi anlatır mısınız? O fake hesabın sahibi burayı takip ediyorsa Şeref Bey yazdıklarını okuyup orada rahatlıkla yazabilir. Yani o hesabın sahibi şimdi burayı okusa sonra da ekşi de falan bugün foruma girdim bana kolpacı demişler forumu bıraktım yazsa bunu Şeref Aydın mı yazmış olur??

Mesela diyelim ben baskan oldum ve bir dunya yildizi getirmeye dusunuyorum. Neden biz mesela Ahmet Buluta yetki veriyoruz bu isi bitir diye?

Birisi bunu anlatabilirmi? Ahmet Bulut gibi adamlar hangi seyleri iyi yapiyorlar mesela?

Bağlantıları çok fazla, Ahmet Bulut özelinde eğer yanlış bilmiyorsam yılın büyük bir bölümü Monaco'da yaşıyor adam. Bir çok transferlerinde de aracılık etmiştir kendisi Jorge Mendes ismi döndü mesela ona ek olarak Falcao transferinde, araları illaki iyidir ve süreci hızlandırır her ne kadar baya baya gecikmiş olsa da süreç Ahmet Bulut değil de Şükrü Hanedar tek başına ilgilense büyük ihtimal oyuncuyu da takımı da ikna edemezdik. Bu işler bu adamların ellerinin altında dönüyor malesef.

1. İşleri bu yani profesyonellik boyutunda daha iyiler.
2. Bağlantılar sayesinde problemleri daha hızlı çözüyorlar.

Mendes ve Ahmet Bulut 7 oyuncudan 6 m euro menajerlik primi almıştı Beşiktaştan, çok da iyi kazanıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt