Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T R A N S F E R
R
A
N
S
F
E
R E F S N A R T
images (15).webp

Ulan dümdüz olansensin salça olanda sensin milletin fikirlerine karışanda sensin, gelmiş düz müz ne konuşuyorsun sen. Böyle inananlara deliriyormuş, sen kimsin ki kendini neden bu kadar önemsiyorsun deliren ne olur delirmesen ne olur sanane birader, fikrini kendine sakla geç. Belli ki sana giren büyük ki böyle kaşıntı da büyük kaplama...

La anlaman kıt mı benim fikrim bu beğenmiyorsan geç işte neyi uzatıyon hala ..sen avukatımısın şerefin adam rahatsız olduğu mesajları alıntılayıp yazmış zaten şeref takmamış bunları sen niye bu kadar kafana takıyon..

Dediklerine katılıyorum aksini de iddia etmiyorum zaten. Fakat söylediği şey bir transfer bilgisi değil. Abdurrahim Albayrak bugün Monaco'ya gidecektir yada gitmeyecektir. İki ihtimal söz konusu. Hangisi gerçekleşecek bekleyip görelim diyorum. İnşallah dediği doğrudur Falcao'yu da alır gelir. Yakarız buraları.
Aponun tansiyonu düsmüs bugün gitmekten vazgecti olur o duyum

1. GENEL OLARAK KAP
KAP, sermaye piyasası ve Borsa mevzuatı uyarınca kamuya açıklanması gerekli bildirimlerin elektronik imzalı olarak iletildiği ve kamuya duyurulduğu elektronik sistemdir. İşletimi MKK - Kaydi Sistem Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan sistem, 7/24 esasına göre çalışmaktadır.

Kaynak: https://www.kap.org.tr/project/KAP/file/content/KAP Hakkında/Genel Bilgiler/KAP Brosur Yeni
Malesef kapalı

Şekilsiz Abdurrahim Albayrak yarın tvye çıkıp yayık yayık “taraftara bayram hediyesi Falcao xd” diyeceğini hissediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt