Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru'dan cok iyi verim alacagimiz sene esas bu sene. Falcao kadar onemli gelmesi. Opsiyon da olmali.
Liverpool’da en fazla 3 tane kanat oyuncusu var bizde şuan 6 tane kanat oyuncusu var
Yani bize Onyekuru değil forvet yedek veya defans yedek lazım
Diagne veya mitrioğlundan biri kalıcak diye düşünüyorum bize defans lazım

La anlaman kıt mı benim fikrim bu beğenmiyorsan geç işte neyi uzatıyon hala ..sen avukatımısın şerefin adam rahatsız olduğu mesajları alıntılayıp yazmış zaten şeref takmamış bunları sen niye bu kadar kafana takıyon..
Ben şerefi savunmak için söylemiyorum ki asıl sen anlamamışsın gelip burada bana kelime yapıyorsun. Benim dedim senin şu dediğinle aynı, adamlar böyle üstün körü inanırsa çıldırıyorumlar falan, bende diyorum ki öyle olsalar bile sen neden yangına verip diğer eleman gibilere alan yaratıyorsun ki çoğu şereften memnunken. O tiplerden de rahatsız olabilirsin ama bu sana kimseyi itham etme hakkı vermez ki. Benim sana tepkim bu tip yangını adamlara körük olmanızdan kaynaklı bu kadar net.

Ekli dosyalar

• B2E106EB-69B2-441C-B3D0-38198C0D066F.webp
    B2E106EB-69B2-441C-B3D0-38198C0D066F.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 49
Gözden kaçıyor bazen çok fazla mesaj geldiği için.

Mesela an itibarıyle aldığım karar "Berke Deniz" bundan sonra hiç bir transfer nöbetine giremeyecek, bu tarz ithamlara devam etmemesi yönünde defalarca uyardık kendisiniç.
sn. üyelerimiz gerekli hamleleri ve açıklamaları yaptık görmeyen varsa admirimizin mesajını hatırlatalım, siz de bolca destek mesajı gönderdiniz kendisine, artık yazıp yazmaması kendi bileceği iş.
Bu konu üzerinden ikili tartışmalara girmemeniz rica olunur.Konu uzadıkça uzuyor çünkü manasız gerginlikten uzak duralım.

Falcao aldiktan sonra Monacoya Onyekuru çalimi atabilirmiyiz acep

Bir kulübün 2.başkanı bir transfer için bir ülkeye gidiyorsa o transfer 1-2 gün içinde bitmeli.3-4 gün diyenler risk almak istemiyodur ve işin içinde Abdürrahim Albayrak olduğu için öyle bir zaman veriyorlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt