Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Bence hafta sonu Falcao ile birlikte gelirler herşey bu işin bittiğini gösteriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi allah aşkına niye umursuyorsun ki? Bak Falcao konusunda atıp tuttular sana Ersin Duzen'in soylediklerini yolladir
Ibrahim Seten yazdi az önce bugün Albayrak, Monaco'ya gidiyor diye. Burda sana güvenmeyen 3-5 kişi için onlarca kişiyi üzmen doğru değil. Engelle geç okuma bile
sarı çok kalın olmuşHocam fazla ince olmuş anlayamadım ben.
O zaman tek dönerler.falcao yu tarifeliyle getirmezler özel uçakla gelir.Yarın sabah 11.30 uçağına dönüş rezervasyonları yaptırılmış ama kesinleşmemiş.
THY den bir dostun bilgisidir
eleny geleceğine donk kalsın.
Sırf bu yüzden duyumculuk yapmıyorum Zafercim.Hocam fazla ince olmuş anlayamadım ben.
Bazı insanlara göre verilen her duyum doğru çıkmalı. Dünya üzerinde böyle bi insan yaşamıyor.bu nasıl sığ bi bakış açısıdır
bence o rezervasyon meselesi eğer doğruysa göstermeliktir şaşırtma amaçlı
Nöbet bitmedi mehmet özcan ve sağlam bir 6 numara nöbetine devam terk etmek yokAllah biliyor ya en çok istediğim adamdı Falcao .Drogbayıda çok istdim geldi sonra Zlatan o gelmedi ama Falcao 3. ismimdi.Yüce Rabbime şükürler olsun bence bu iş bitti.Sırada eminim 6 numara olacak .Hayatımın en güzel transfer nöbetidi.Sneijder Dorgbada yoktumda.Allah devamını getirsin.Galatasaray Türkiyenin Tek Büyük takımıdır.Bunu biz biliyoruz.Sıra bilmeyenlerin kafalarına vura vura bunu kabül ettirmekte.Biat Edecekler
Falcaonun ustune Josef de gelirse çıldırır miyiz rengimAllah biliyor ya en çok istediğim adamdı Falcao .Drogbayıda çok istdim geldi sonra Zlatan o gelmedi ama Falcao 3. ismimdi.Yüce Rabbime şükürler olsun bence bu iş bitti.Sırada eminim 6 numara olacak .Hayatımın en güzel transfer nöbetidi.Sneijder Dorgbada yoktumda.Allah devamını getirsin.Galatasaray Türkiyenin Tek Büyük takımıdır.Bunu biz biliyoruz.Sıra bilmeyenlerin kafalarına vura vura bunu kabül ettirmekte.Biat Edecekler