Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi allah aşkına niye umursuyorsun ki? Bak Falcao konusunda atıp tuttular sana Ersin Duzen'in soylediklerini yolladir

Ibrahim Seten yazdi az önce bugün Albayrak, Monaco'ya gidiyor diye. Burda sana güvenmeyen 3-5 kişi için onlarca kişiyi üzmen doğru değil. Engelle geç okuma bile

Onlarca degildir o, yuzlercedir. O kadar yorum atmayip ama burayi saatlerce okuyanlar varki...ben ozellikle 'Ara' kismina bazen 'Seref Aydin' yazip onun yazdiklarini okumak istiyorum soyle hareketli gecen nobetlerde.

Allah biliyor ya en çok istediğim adamdı Falcao .Drogbayıda çok istdim geldi sonra Zlatan o gelmedi ama Falcao 3. ismimdi.Yüce Rabbime şükürler olsun bence bu iş bitti.Sırada eminim 6 numara olacak .Hayatımın en güzel transfer nöbetidi.Sneijder Dorgbada yoktumda.Allah devamını getirsin.Galatasaray Türkiyenin Tek Büyük takımıdır.Bunu biz biliyoruz.Sıra bilmeyenlerin kafalarına vura vura bunu kabül ettirmekte.Biat Edecekler

Bazı insanlara göre verilen her duyum doğru çıkmalı. Dünya üzerinde böyle bi insan yaşamıyor.bu nasıl sığ bi bakış açısıdır

Birinci agizdan duydumuz bile bazen son bulmuyor. Kac kere Albayrak cikip konustu transferler hakkinda, senelerdir...bazen onun dedigi, ugrastigi ve az kalan transferler olmuyor. Aboubakar ile belki son asamaya geldik, duydu paylasti, ama son anda olmadi. Yalan bilgi olmuyor ki Seref Aydinin sozlukte yazdigi. Burda Tanriverdi beyin dedigi gibi; imza atilana kadar hersey daha kapidan donebiliyor.

Allah biliyor ya en çok istediğim adamdı Falcao .Drogbayıda çok istdim geldi sonra Zlatan o gelmedi ama Falcao 3. ismimdi.Yüce Rabbime şükürler olsun bence bu iş bitti.Sırada eminim 6 numara olacak .Hayatımın en güzel transfer nöbetidi.Sneijder Dorgbada yoktumda.Allah devamını getirsin.Galatasaray Türkiyenin Tek Büyük takımıdır.Bunu biz biliyoruz.Sıra bilmeyenlerin kafalarına vura vura bunu kabül ettirmekte.Biat Edecekler
Nöbet bitmedi mehmet özcan ve sağlam bir 6 numara nöbetine devam terk etmek yok

Falcaonun ustune Josef de gelirse çıldırır miyiz rengim

Falcao asla ve asla commerial ucakla GELMEZ

Ozel bir JET tutulur, ayni Sneijder ve Drogba gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt