Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altın hesabı gibi muhasebeleştirebilirsin o kısmı ya. Yatırım. Olur olur. Bana hemen Amerikan başkanı da dahil olmak üzere tüm yöneticilerimizi bağlayın. :asd:
Haha abi çok iyi fikir aslında ama rakip takım nakite çevirmek istediğinde, elden yüksek miktarda bitcoin çıkınca piyasayı göçertebilir. :asd:
ingilizce küfür yazabiliyor muyuz
Yahu kimseye küfretmiyorumki o ifadeyi karşılayacak daha uygun bir kalıp olsa onu kullanmam zaten.

Var hakemlıgının apayrı bır dal olması, egıtımının dahı cok farklı olması gerekıyor...

Onu da gectım, neden ılla aktıf hakemlerden secılıyor ben onu da anlamıyorum... adamın bır gun once macı var, donuyor mactan kafası bır dunya, allah bılır neler oldu neler bıttı macında... ne elestırıler ne kufurler vs vs, ertesı gun ekranın basına koyuyorsun, o sırada ne kadar konsantre olacagı bıle suphelı...

Bu ısı ekrandan ızleme konusunda cok daha tecrubelı adamlar var, hem Turkıye’de hem yurt dısında... Getır oyle profesyonellerden, hem adamın kımseye eyvallahı hem oncekı (veya sonrakı) gun mac yonetme derdı de olmasın... Maasını da yuksek tut kı abuk subuk soylentıler cıkmasın, adamın ıhtıyacı da olmasın abuk ıslere gırmeye..

Bence gelecek yıllarda daha cok fazla degısıklık olur bu VAR hıkayesınde...

Bennasser ne ya Seri 6 numara düşünüyor bunlar 🤦🏻‍♂️

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

renkdaşlar falcao demek gol demek mi diye sözlükten baktım. Onun gibi bişeymiş. Avlanmak. KUŞ AVI yani... :p

falcao
listen to the pronunciation of falcao

Portekizce - Türkçe
falcao teriminin Portekizce Türkçe sözlükte anlamı
İlgili Terimler
falcão: AVLANMAK
falcão: ŞAHIM
falcão : SAHİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt