- 21 Haziran 2011
- 27.288
- 7.364
- 2.238
Bennasser, Belhanda'nın milli takımdan arkadaşı ama oyunuyla ilgili hiçbir bilgim yok. İzlemedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sürekli kiralık gitti hiç bi takımda tutunamadı. Gereksiz.![]()
Youssef Aït Bennasser - Oyuncu profili 23/24
Youssef Aït Bennasser, 27, Fas ➤ Samsunspor, 2022'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 800 Bin € ➤ * 7 Tem 1996, Toul, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Forma alırken Falcao mu yazdırsam yoksa Falcaooooooooooooo mu karar veremedim

Son pazarlıklar kalmış olabilir,Albayrak klübün en yetkili 2. yöneticisi şuanda belki 5 istediler 3 verdik 4 verir 5 verir adamın insiyatifin de küçük görmeyi bırakın şu adamı.
sakin gitme abi. 3-4 kendini bilmezden dolayi yazik olur. Biz zaten gerekenini yapiyoruzHerkese iyi nöbetler.
Oncelikle buradaki her arkadasimi cok seviyorum emin olun. Forumda transfer beklemek benim yillar once sabahlara kadar yaptigim bir seydi. O yüzden forum alemindeki dostlar benim icin baskadir. Haliyle forumda verdigim bilgiler kesin olandir her zaman. Bunu eskiden uA forumda da bircok kez yapmistim. Fakat oradan ayrilmamin nedeni kendini bilmez birkac arkadas yuzundendi. Klavye onunde olunca insanlara konusmak ayip olmuyor saniliyor galiba. Fakat bu cidden ayip bir sey. Lutfen kimse kusura bakmasin ancak asagidaki fotoda beliren iki arkadas yuzunden sahsima ayip edildigini dusunuyorum. Buradayken farkli, arkamizdan farkli konusulmasi uzucu bir sey. O yuzden en iyisi bir sey yazmamak daha iyi. O zaman uzucu seylerle itham edilmeyiz diye dusunuyorum en azindan.
Herkese tekrardan sevgi ve selam sunar, dostlara iyi nobetler dilerim.
Bennaser de 6 no oynayabiliyor yanlış değilsem
Haha abi çok iyi fikir aslında ama rakip takım nakite çevirmek istediğinde, elden yüksek miktarda bitcoin çıkınca piyasayı göçertebilir.Yahu kimseye küfretmiyorumki o ifadeyi karşılayacak daha uygun bir kalıp olsa onu kullanmam zaten.
Umarım tüm spor camiası Bitcoin'e girer de fiyatı yükselir. Win win işte ya kulüp de kazansın ben de kazanayım Monaco da.