Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bennasser, Belhanda'nın milli takımdan arkadaşı ama oyunuyla ilgili hiçbir bilgim yok. İzlemedim.

Forma alırken Falcao mu yazdırsam yoksa Falcaooooooooooooo mu karar veremedim

Bütçem FA yazdırmaya yetiyor benim. Gol atamaz da kötü sezon geçirirse seneye K U harflerini ekletirim. İyi çıkarsa da seneye LCAO'ya bütçe ayırırz. O kadar da değil. Önce başarılı olsun. FA ile başlayacağım ben. :asd:

Burada en sağlam duyumları veren özgür ayten ve şeref aydın,gssozlukte gurrpegi..Bu adamların hepsine saydıran bunlarla kavga eden bir kesim var..ortalıkta bu kadar kolpaci varken bu adamlara sallamak nasıl bir kafanın ürünü..
Herhalde burada transfer konusulmasin,kendilerinin yaptığı boş geyikler,yersiz espriler konuşulsun hep bunlar olsun istiyorlar forumda..Sanki chat sitesi burası..

Son pazarlıklar kalmış olabilir,Albayrak klübün en yetkili 2. yöneticisi şuanda belki 5 istediler 3 verdik 4 verir 5 verir adamın insiyatifin de küçük görmeyi bırakın şu adamı.

insiyatif meselesi değil. iSterse anlaşma imzalamadan da gelebilir. Ama muhtemelen pazarlık meselesini menajerlere bırakmıştır. Süreci uzaktan müdahil olmuştur.anlaşma sağlanınca imzayı atmaya gitmiştir.

Herkese iyi nöbetler.
Oncelikle buradaki her arkadasimi cok seviyorum emin olun. Forumda transfer beklemek benim yillar once sabahlara kadar yaptigim bir seydi. O yüzden forum alemindeki dostlar benim icin baskadir. Haliyle forumda verdigim bilgiler kesin olandir her zaman. Bunu eskiden uA forumda da bircok kez yapmistim. Fakat oradan ayrilmamin nedeni kendini bilmez birkac arkadas yuzundendi. Klavye onunde olunca insanlara konusmak ayip olmuyor saniliyor galiba. Fakat bu cidden ayip bir sey. Lutfen kimse kusura bakmasin ancak asagidaki fotoda beliren iki arkadas yuzunden sahsima ayip edildigini dusunuyorum. Buradayken farkli, arkamizdan farkli konusulmasi uzucu bir sey. O yuzden en iyisi bir sey yazmamak daha iyi. O zaman uzucu seylerle itham edilmeyiz diye dusunuyorum en azindan.

Herkese tekrardan sevgi ve selam sunar, dostlara iyi nobetler dilerim.
sakin gitme abi. 3-4 kendini bilmezden dolayi yazik olur. Biz zaten gerekenini yapiyoruz

Bennaseri izleyen var mı?
Olumlu olumsuz yönleri neler bi yazsın da bilgilenelim.

Muhsin ertugral bennaser zor gelir dedi.geleceği olan iyi bi oyuncu dedi

Bennasser haberi yalandır ben tam tersine fizikli hava toplarında etkili net bir isim alacağımızı düşünüyorum. Takımın defans bölgesinde oynayan oyuncular içinde Luyindama hariç net bir hava topu hakimiyeti olan oyuncu yok Melo gibi orada hava toplarını süpürecek bir oyuncu lazım bize

Haha abi çok iyi fikir aslında ama rakip takım nakite çevirmek istediğinde, elden yüksek miktarda bitcoin çıkınca piyasayı göçertebilir. :asd:Yahu kimseye küfretmiyorumki o ifadeyi karşılayacak daha uygun bir kalıp olsa onu kullanmam zaten.

Tüm derdim Bitcoin'i tekrar 20.000 dolara gelmesi ve çıkmam. Hanım beni öldürecek. :asd: Umarım tüm spor camiası Bitcoin'e girer de fiyatı yükselir. Win win işte ya kulüp de kazansın ben de kazanayım Monaco da. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt