Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 55053
B05383AA-8D59-4E6F-86C8-482E78D887B2.gif

Hikayelere göz atıyorumdur.

Alkış lan helal olsun nasil bir zeka var sende çıkarıma bak harcaniyorsun burada.

Bana boş yapiyorsun diyordun dimi? Millet görüyor kim boş.

Soyadımla dalga geçince ne oldu? Ne kazandın? Bir tarafin göğe erdi mi?

Sen küfür edilmeye bile layık biri değilsin? Küfürü ederdim cezami yerdim ama kusura bakma etmeyeceğim. Ha sabrimi zorlama istersen...

Bidaha onurla taşıdığım ismin soyadim vb. Degerlere hakaret edersen bir tarafindan çıkartırım onlari bilmiş ol. Hadi yolun açık olsun hava kararmadan parktan dön ailen merak etmesin

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Soyadina hakaret ettigimi nerden cikardin yaw

Soyadini sevmeyen degistiren binlerce insan var onlar onursuz mu? Gereksiz yere buyutmeyin boyle seyleri. Hakaret falan etmedim, sadece bir yorumda bulundum.

Neyse ben eve doneyim sen de kendi yoluna bak.

Alkış lan helal olsun nasil bir zeka var sende çıkarıma bak harcaniyorsun burada.

Bana boş yapiyorsun diyordun dimi? Millet görüyor kim boş.

Soyadımla dalga geçince ne oldu? Ne kazandın? Bir tarafin göğe erdi mi?

Sen küfür edilmeye bile layık biri değilsin? Küfürü ederdim cezami yerdim ama kusura bakma etmeyeceğim. Ha sabrimi zorlama istersen...

Bidaha onurla taşıdığım ismin soyadim vb. Degerlere hakaret edersen bir tarafindan çıkartırım onlari bilmiş ol. Hadi yolun açık olsun hava kararmadan parktan dön ailen merak etmesin

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Soyadina hakaret ettigimi nerden cikardin yaw

Soyadini sevmeyen degistiren binlerce insan var onlar onursuz mu? Gereksiz yere buyutmeyin boyle seyleri. Hakaret falan etmedim, sadece bir yorumda bulundum.

Neyse ben eve doneyim sen de kendi yoluna bak.

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama Fransız basınından okuduğum kadarıyla Bordoeaux Bennasser'i alnaya çalışıyormuş ve Monaco da 5 M. € istemiş. Eğer Monaco elden çıkarmak istiyorsa 23 yaşında ve bu kalitede bir oyuncu için çok iyi rakam. Falcao&Bennasser paketini uygun bir fiyata bitirmeye çalışıyor olabilir bizimkiler.

not: duyumcu değilim aldığım bilgiyi aynen paylaşmak istedim.

galatasaray'da aktif görev alan bir büyüğümüzden kendisinin lecce ile anlaştığını öğrendik.

bence falcao'nun durumuna göre bu teklife yanıt verilecek. falcao gelmezse takımda tutulabilir.
9 Ağustos 2019 16:27 · bir galatasaray tutkunu

not: duyumcu değilim aldığım bilgiyi aynen paylaşmak istedim.

galatasaray'da aktif görev alan bir büyüğümüzden kendisinin devre arasına kadar takımda kalacağı ve devre arasında tekrar araplara pazarlanmaya çalışılacağı bilgisini aldık. sanırım diagne tarafında bir ayak diretme durumu varmış.

sürpriz bir teklif gelmezse kendisi hakkındaki planlama bu yöndeymiş. sanırım as forvetimiz radamel falcao, ikinci forvetimiz diagne olarak düşünülüyor.

mitroglu'nun durumu için (bkz: #2727158)
9 Ağustos 2019 16:33 ~ 16:36 · bir galatasaray tutkunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt