- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Benasser os icin yanlis hamle olmaz mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morgan-Bakayoko-Bennasser üçü de bambaşka oyuncular bu çok ilginç.Üçüyle de farklı oyunlar oynarız.Benasser os icin yanlis hamle olmaz mi
2 kuruşluk abdestimizi bozmaya ant mı içtin
Soyadina hakaret ettigimi nerden cikardin yawAlkış lan helal olsun nasil bir zeka var sende çıkarıma bak harcaniyorsun burada.
Bana boş yapiyorsun diyordun dimi? Millet görüyor kim boş.
Soyadımla dalga geçince ne oldu? Ne kazandın? Bir tarafin göğe erdi mi?
Sen küfür edilmeye bile layık biri değilsin? Küfürü ederdim cezami yerdim ama kusura bakma etmeyeceğim. Ha sabrimi zorlama istersen...
Bidaha onurla taşıdığım ismin soyadim vb. Degerlere hakaret edersen bir tarafindan çıkartırım onlari bilmiş ol. Hadi yolun açık olsun hava kararmadan parktan dön ailen merak etmesin
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Soyadina hakaret ettigimi nerden cikardin yawAlkış lan helal olsun nasil bir zeka var sende çıkarıma bak harcaniyorsun burada.
Bana boş yapiyorsun diyordun dimi? Millet görüyor kim boş.
Soyadımla dalga geçince ne oldu? Ne kazandın? Bir tarafin göğe erdi mi?
Sen küfür edilmeye bile layık biri değilsin? Küfürü ederdim cezami yerdim ama kusura bakma etmeyeceğim. Ha sabrimi zorlama istersen...
Bidaha onurla taşıdığım ismin soyadim vb. Degerlere hakaret edersen bir tarafindan çıkartırım onlari bilmiş ol. Hadi yolun açık olsun hava kararmadan parktan dön ailen merak etmesin
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi