Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.489
- 11.996
- 1.418
Kedi degil bu felaket tellaliKediye bak,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kedi degil bu felaket tellaliKediye bak,
Diagne kalıyor. H.O.Arkadaşlar sabahtan beri burdayim bi gelişme var mi ? Sıyirdim artik
YOKArkadaşlar sabahtan beri burdayim bi gelişme var mi ? Sıyirdim artik
gruba bak kırmızı renk olmayanı almıyorlar. böyle bir grup olursa roma altımızda olur bu arada netKediye bak,
Albayrak Fransa'ya gitti.Kumarda parayı yemezse Falcao'yu alıp gelecek.Arkadaşlar sabahtan beri burdayim bi gelişme var mi ? Sıyirdim artik
akhisar maçında takımı ben de hiç beğenmedim renktaş..ama şu oyun planı yok denilmesini anlamıyorum hiç..yani fatih hoca çıkın kafanıza göre oynayın mı diyor..elbette bir oyun planı var..ama sahada futbolcular bunu tam olarak uygulayamıyorsa bu oyun planı yok anlamına gelmez..geçen sene sezon içinde de bu söylem çoktu..oyun planı yok argümanı bana çok komik geliyor..fatih hoca üst düzey bir taknisyen diye iddia edilmez ama oyun planı yok demek temelsiz bir argüman..sana özel demiyorum bunu renktaş yanlış anlama genel anlamda oyun planı yok deniliyor da hep..oyun planı istenilen seviyede uygulanamıyor bu var..haa bunu da tabiki fatih hocanın çözmesi lazım..futbolcuların taktik disiplini olmalı...Akhisar kupa finalinde takımı hiç beğenmedim açıkçası hiçbir oyun planı yok gibiydi, umarım forvetsiz ve ön liberosuz çıktığımızdandır
Fatih terim onu takima asla almaz hayal gormeyin mecburi cikarttilar kalacak oyuncu avm de ciritmi atarmis floryada.essek gibi calismasi lazimdiDiagne kalıyor. H.O.
Linc edileceğim belki ama bildigin overrated adam.
Diagne kraldir. Sadece kafadan siyirikDiagne kalıyor. H.O.
Falcao ile 442 de coşar mıDiagne kraldir. Sadece kafadan siyirik
Gole doyariz başkanFalcao ile 442 de coşar mı