Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Linnesin verilmesi yönünde hem fikiriz herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün irfanı bitirip yarın son ana kadar gedsonu kovalayacagiz ins.
Mostafa hani gece geliyordu
Linnesin verilmesi yönünde hem fikiriz herhalde
Fenerli demis iste. Belhandayi anca fenerli begenirBelhandayı önerin biz beğenmiyoruz da beğeneni cidden çok.
Bir gün yine dost meclisinde Belhandaya saydırıyorum, manyak fenerli bir arkadaşım; cehennemde yanacaksın bu adamın hakkını nasıl ödeyeceksiniz verdiği pasları görmüyor musun falan dedi. ve ciddiydi![]()
Mostafa hani gece geliyordu
Ordada en fazla 10 oyuncu var.Digerv17 inin içindedir.Instagram paylasiminda da yok
Orda butun topcular var neredeyse
Parayı yazin vereceğiz, sembolik bir kiralama ücreti veririz.Benim anlamadiığım , biz ffp yüzünden nasıl ibb ‘ye para teklif ediyoruz ? Birisi satılması lazım değilmi ? Yoksa Diagne zorunlu satış opsiyon ile mi gitti ?
Sezon sonu veririz muhtBenim anlamadiığım , biz ffp yüzünden nasıl ibb ‘ye para teklif ediyoruz ? Birisi satılması lazım değilmi ? Yoksa Diagne zorunlu satış opsiyon ile mi gitti ?
Bu ne diyor ya
Evet 4 milyon pound alacak GS sezon sonu. Eger WB ligde kalirsa bu rakam 6 olacakBenim anlamadiığım , biz ffp yüzünden nasıl ibb ‘ye para teklif ediyoruz ? Birisi satılması lazım değilmi ? Yoksa Diagne zorunlu satış opsiyon ile mi gitti ?