- 29 Temmuz 2018
- 1.400
- 2.023
- 1.198
4 milyon EUR + Emre Akbaba + Şener + Gelecek satışın karından %20 pay
Bu teklif İrfan Can için çıkılması gereken en yüksek noktadır.
Akbabayı alacaklarsa 6 yapalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 milyon EUR + Emre Akbaba + Şener + Gelecek satışın karından %20 pay
Bu teklif İrfan Can için çıkılması gereken en yüksek noktadır.
Bende de benzer sıkıntı var. Mustafa Cengiz’i dava edeceğim.puhahaha Abdülrahim yüzünden herkes aynı anda boşanacak bu gidişle.
+1'imle katılıyorum. Her dönem savaş var evde
ömerden bir cacık olmaz. Prime sezonunu geçen sene yaşadı şimdi dibe doğru paraşütsüz inişe geçiyorömer bayram ve emre kılınçı kesinlikle vermem ben olsam
belhanda deniyor ki o da saçma bence irfan belhandanın yanına geliyor bu sezon için gönderirsek yine eksik kalacağız ne anladık
akbaba şener linnes olabilir
Mohammed St.etinne de diyen hesabida 1 milyon kisi takip ediyorduadamı 905 kişi takip ediyor. Camdan dışarı kafamı çıkarıp bağırsam daha çok insan duyar beni.
Joe daltonun istenildigine hala ihtimal vermiyom yaömer bayram ve emre kılınçı kesinlikle vermem ben olsam
belhanda deniyor ki o da saçma bence irfan belhandanın yanına geliyor bu sezon için gönderirsek yine eksik kalacağız ne anladık
akbaba şener linnes olabilir
Yaw irfanı aldığın günün ertesi satışa çıkarsan bir kişi dönüp yüzüne bakmaz 4 milyon Euro üzerine.Satıştan kar payı ile satıştan pay arasında dağlar kadar fark var. İnşallah kar payı olur yoksa fena girecek bize
Mostafa hani gece geliyordu
seni mi kıracağım Fatihhhh!Mohammed St.etinne de diyen hesabida 1 milyon kisi takip ediyordu![]()
Senin ihtimalin yok zaten düşünmeyeJoe daltonun istenildigine hala ihtimal vermiyom ya
Yine çıldırmamı istiyorsun...Irfan da Muhammede ozeniyor gibi
Aksam Fenere
Sabah bize geliyo
Senin adamının cezası bitmedi mi lan daha. Paso bendesinSenin ihtimalin yok zaten düşünmeye
Haşortman hocam akbabayı şimdi belhandayi yazin al heykelini bahceye dikeyim.
Yine çıldırmamı istiyorsun...