Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akbaba kotu oynuyor ama iki kere ayagi kirilan bir adamin donmesi gercekten zor ben anliyorum onu benim 1 kere ayagim kirildi halen top oynarken rahatsiz ediyor yeni sezonda cok farkli donebilir seneri verin gitsinAkbaba+sener+linnes hepsi gidebilir
İkisi de oynamasın, yedek kaleci oynasın. Özkan Sümer zamanında böyle bir değişiklik yapmıştı.Kardeşim 45. Dakikada çıkardı oyundan şu evlat muhabbetleri sarmıyor artık bebelhanda oynamasın da Ömer mi oynasın istiyorsunuz
Gk üyesi. Galatasaraylıları tanımıyon mu Sıddık?
Ademi editlendiyeter lan
pelkasın sağlık durumudur
Akbaba kotu oynuyor ama iki kere ayagi kirilan bir adamin donmesi gercekten zor ben anliyorum onu benim 1 kere ayagim kirildi halen top oynarken rahatsiz ediyor yeni sezonda cok farkli donebilir seneri verin gitsin
Soso'nun sakatlığı ne durumda hiç duymadım ama pelkas tak önüme düştü yırtmış bir yerlerini.Valla Antuda bu kadar konuşulmuyorlardır.
Oynayabilirmis.FEG in durumu nedir fenerbahçe maçı için oynayabilir mi acaba Pelkas gitti Feg dönsün
Ona gore teklif vereceksin kabul etmiyorsa gule gule diyeceksin ama emrr oyle biri degil kabul ederYeni sezon demek, kazikli yeni sözlesme demek. Adam 500 bin liralik topcu gibi oynuyor.
İlgilenelim Ender bey.Merhaba
Mesajlarim hep moderator onayina takiliyor ve kimi zaman yarim saat sonra onaylaniyor. Is isten gecip yeni konuyla da alakasi kalmiyor. Ne zaman kurtulacagim bu durumdan ? (Bir de medya dosyalarini goruntuleme yetkim yok)
Tamam.Ya ne bu İrfan sevdası anlamadım. Ne başarısı var adamın, lig'in asist kralımı, en çok başarılı pas yapan yada top çalan orta sahası mı, inanılmaz bir tekniğimi var? Kim bu adam ya, eminin forumun yarısı 5 maçının tamamını izlememiştir. Sırf Terim istedi diye, 2 topçunun yakın arkadaşı diye milyon eurolar havada uçuşuyor. Neymiş efendim Linnes ile Emre K. Gidecekmiş. Bu adamın kendi takımına Emre K. Kadar faydası olmuş mu acaba Linnes kadar iyi bir profesyonel olabilmiş mi? ( Adamı kadro dışı bıraktılar yabancı sınırı yüzünden sesini çıkarmadı ne zaman forma verilse çok başarılı olmasa bile elinden gelenin en iyisini yaptı.) İrfan adam olsaydı Türkiye'nin en büyük takımı Galatasaray'a gelmek için piyasayı böyle kızıştırıp şark kurnazlığı yapmazdı, çıkar adam gibi kamera karşısına ben Galatasaray'ı istiyorum derdi. Kimse kusura bakmasın bu adam ne bir Linnes eder ne de bir Emre K. ne de 6-7 m euro. Gelmesin efendim gelmesin! Koskoca Galatasaray alternatif orta saha mı bulamayacak. Günlerdir kapısında yatıyorlar Belediyespor'un, defolsun gitsin kim alıyorsa alsın İrfanı !
Hahahaha