Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson konusuna inanmıyorum 6 ay kiralamak çok gereksiz hamle bence

A.K.: Pelkas'ın sakatlanmasında malum kulübün sebep olduğu bilgisini aldık. bir üfürükçü,bir muskacı bir de henüz bulamadığımız bir kişiyle beraber oyuncumuza büyü yapmışlar,elde ettiğimiz belgeleri,bilgileri tahkime,tff'ye gönderdik.Taraftarımız merak etmesin pelkas'ın sakat olduğu zaman roma bize haftalık 100 bin€ ödeme yapacak.

Satmayız zaten yaw ben %70 bile veririm nasıl olsa satmayacağımız için 4-5 sene. 30una geldikten sonra da zaten kimse almaz elimizde patlar
Aynen, zaten eger istiyorlarsa demekki begenmisler. En az 15 milyon satarsin. Biz 10.5, Basak 4.5 alir. Zaten bizi sampiyon yaptiysa Allah'tan daha ne isteriz?

Eğer Rıdvan şeytanı onyekuruyu sakatlayın diye aleni bir biçimde rakip takım beklerini tv de bu şekilde yön veriyorsa ben az bile yapıyorum OHH olsun iyi oldu iğnelere
Her ne olursa olsun Rıdvan serefsizinin düştüğü seviyeye düşmemek gerekir. Bizm onlarla dünya kadar farkımız var onlar böyle ufacık seyleri düşünürken biz nasil başarılı olabiliriz bunları düşünüyoruz zaten renktaş

Zaman makineniz olsa ;
1 Şubat 2021 17:00 ye gider miydiniz?
Hayır, süreci doya doya yaşamayı isterim mi derdiniz?

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu an doya doya yaşanacak bir süreç yok ki

Neredeyse son 24 saate girdik ve tek bir kıpırdama, olumlu olumsuz bir bilgi yok sanki transferi kapatmışız gibi

Üstelik aldığımız söylenen oyuncular 1 haftadır uçağı ha bugün ha yarın diye süründürüyorlar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt