Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.730
- 11.805
- 1.163
Anlamsız şekilde sessizlik var hareket olacak gibi bir hava yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Efsanem olur
Fener maçından sonra döner o anca.Soso'nun sakatlığı ne durumda hiç duymadım ama pelkas tak önüme düştü yırtmış bir yerlerini.
Efsanem olur
Bence yedekte olabilir yaFener maçından sonra döner o anca.
Sakatlanmayan adam sakatlanmaya başladı, Feg hiç sakatlanmıyor diye bir yorum okudum Ts maçı öncesinde, nasıl bür cenabetlikse artık.
Galatasaray'ın yeni transferi DeAndre Yedlin, bu gece Türkiye'ye geliyor.
27 yaşındaki oyuncu, Dublin'den havalanacak olan özel uçakla bugün saat 23.00'te İstanbul'da olacak.
@playsporcomKardeşim bize gelmek için direnen.. verdiği sözü tutup imzayı atan adamı 5 ayda harcarsak fb den bi farkımız kalmaz...
Bende çok eleştirdim ama emre kılınç verilecekse almasınlar başlarım irfan ı na
Bir zahmet..
Dublinden geliyorsa karantina yok.Galatasaray'ın yeni transferi DeAndre Yedlin, bu gece Türkiye'ye geliyor.
27 yaşındaki oyuncu, Dublin'den havalanacak olan özel uçakla bugün saat 23.00'te İstanbul'da olacak.
@playsporcom
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dublin'den gelecekse İng prosedürü uygulanmaz.Umarım karantinaya girmiyordur.
Bir zahmet..
yorumu yapan şom ağızlıyı hatırlıyor musun admirim? perma-ban verilmeliFener maçından sonra döner o anca.
Sakatlanmayan adam sakatlanmaya başladı, Feg hiç sakatlanmıyor diye bir yorum okudum Ts maçı öncesinde, nasıl bür cenabetlikse artık.
Bir zahmet..
Mecbur girecekUmarım karantinaya girmiyordur.

cok mantikli olur