Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Ümit Erol: “İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe’de.”

Hareketli geçecek dediğimiz haftasonuna bak ya. Demek ki haftasonuna kap cidden kapalıymış öğrenmiş olduk
İşletimi Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş (MKK) Yatırımcı ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri Direktörlüğü tarafından yürütülmekte olan sistem, 7/24 esasına göre çalışmaktadır. Uygulama, tüm Türkiye'ye yayılmış 700’ü aşkın şirket ve 1000’den fazla yatırım fonu ile 3000'i aşkın kullanıcıyı kapsamaktadır.

KAP

Szalai hakkında konuşmak için erken Marcao ilk geldiğinde baya eleştirmiştik itin bi yerlerine sokmuştuk ama çıktığı seviye malum.
Attila’ı diğer kazmalarla karşılaştırmanın lüzumu yok net daha potansiyelli stoper zaten bizim scout ekibinin bulduğu stoperler iyi oluyo genelde.
Aşırı yumuşak bir stoper. Bizim ligde içinden geçerler.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biri brazilyali DNA kodunda futbol var. Diğeri ise ortalama topçu bir halt olmaz
Renktaş Marcao ayrı seviye zaten bi yerde okumuştum adam genç yaşta abisini kaybedince Brezilya genç takımında gözden düşmüş o yüzden dibi görmüş abisini kaybetmese şu an world clas bi takımda imrenerek izlerdik sanırım.

Ama Attila da net potansiyelli stoper daha 23 yaşında stoper için çok genç.Bi kere adam sol ayaklı ve ayağı iyi olunca değerine +5 milyon ekliyor kafadan.

Yalnız şu para kıtlığında yönetim Fatih hocanın istediği 4 isimden ( Mohamed , Onyekuru , İrfan , Visca ) 3 ünü alıp takıma katarsa ne kadar eleştirsekte haklarını verelim , şimdiden 2 sini aldılar İrfan da alırlarsa helal olsun vallahi. Fatih hoca bunların isimlerini verdiğinde 1 ini bile alamayız demiştim içimden ben yalan yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt