Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda yapinca bisey yok irfan yapinca aaaooovvvŞu irfan topa vuruyormuş gibi yapıp topu çekiyor ya acayip boşalıyorum
İşletimi Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş (MKK) Yatırımcı ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri Direktörlüğü tarafından yürütülmekte olan sistem, 7/24 esasına göre çalışmaktadır. Uygulama, tüm Türkiye'ye yayılmış 700’ü aşkın şirket ve 1000’den fazla yatırım fonu ile 3000'i aşkın kullanıcıyı kapsamaktadır.Hareketli geçecek dediğimiz haftasonuna bak ya. Demek ki haftasonuna kap cidden kapalıymış öğrenmiş olduk
Pandemi dolayısı ile Cumartesi-Pazar kapalı.Yedlin niye kap gelmiyor adam her tarafta bitti diyorken kap gelmemesine anlam veremiyorum.
Rahatladim irfan bize gelmis hayirli olsunLevent Ümit Erol: “İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe’de.”
Oyle birsey yokPandemi dolayısı ile Cumartesi-Pazar kapalı.
Yarın sabah açılır.

Aşırı yumuşak bir stoper. Bizim ligde içinden geçerler.Szalai hakkında konuşmak için erken Marcao ilk geldiğinde baya eleştirmiştik itin bi yerlerine sokmuştuk ama çıktığı seviye malum.
Attila’ı diğer kazmalarla karşılaştırmanın lüzumu yok net daha potansiyelli stoper zaten bizim scout ekibinin bulduğu stoperler iyi oluyo genelde.
Renktaş Marcao ayrı seviye zaten bi yerde okumuştum adam genç yaşta abisini kaybedince Brezilya genç takımında gözden düşmüş o yüzden dibi görmüş abisini kaybetmese şu an world clas bi takımda imrenerek izlerdik sanırım.Biri brazilyali DNA kodunda futbol var. Diğeri ise ortalama topçu bir halt olmaz