Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 4.591
- 1.464
- 2.223
ulan adam resmen kendine hakaret etti... nekadar cok salak insan var bu dunyadaNE OLDU ŞİMDİ ? YAŞIN KAÇ BİLMİYORUM TANIMADAN BİLMEDEN BUNU YAZDIN
NE KADAR fb Lİ VARSA HEPSİNE SOKAYIM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan adam resmen kendine hakaret etti... nekadar cok salak insan var bu dunyadaNE OLDU ŞİMDİ ? YAŞIN KAÇ BİLMİYORUM TANIMADAN BİLMEDEN BUNU YAZDIN
NE KADAR fb Lİ VARSA HEPSİNE SOKAYIM
Üye dışının buraya girmesi, incelemesi yasaklanması lazım. En azından transfer dönemi boyunca
Bu yönetim os getirmeli hemen simdi. Salihi alsinlarBu gece Irfanin Galatasarayimizin tppcusu oldugunu bilerek uyuyacagiz relaks.
![]()
fblilerin provokasyonuna gelen gsc üyeleri temsili xD
Kerhane bunlardan daha temizdir8 senedir bir teneke bile kazanamayan kerhane artıkları sizi
Güzel de Alpercim; Vedat, MHY, Coulibaly, Haaland, Moder ve daha nicelerinin adını vermedi de ne oldu? Zaten yönetimden sızdırılıyor isimler. Bu sefer de kendisi zaten herkes biliyor bir kez de benden duyun diye tepki gösterdi.
Bu gece Irfanin Galatasarayimizin tppcusu oldugunu bilerek uyuyacagiz relaks.
Yönetimi baskı altına almak için söyledi o isimleri. Yoksa yönetim oralı bile olmazdı İrfan transferi ile. Hem zaten Başak her türlü 10 milyon euro civarında para isteyecekti. Hoca bahsetmese 5'e mi vereceklerdi ki? Hiç medyaya düşmeyecek miydi bizim ilgilendiğimiz? Hoca'nın yanlış bulduğum sözleri sürekli olarak oyuncunun da bizi istiyor demesi. Vedat gibi örnekleri varken bu kadar rahat olmamalı bu konuda.Bütün renktaşlarımıza soruyoruz;
İrfan Can Kahveci'yi hocamız ve iki oyuncumuz gündeme getirmese kim 7-8 milyon euroları verip almak isterdi?
Burdan asla İrfan için o paraların verilmesine sıcak bakmıyoruz, lakin hocanın ve oyuncuların medya'da dillendirip oyuncunun değerinin arttırılması kesinlikle profesyonelliğe uymayan ve amatörce bir iştir.
İlk mesajımda dedim zaten bu sidik yarısı sacma diye benide bu işin içine cekiyorsun. Vedatta irfanda ihtiyacımız olan oyunculardı, bizde olmalarını isterdim planlamamız açısından gerekliydi bence.. Adamlar sırf biz almayalım diye uğrasıyorlar, bunun altında kalmamak lazım. Görüyorsun her tarafta algı yapılıyor. İrfan şampiyon yapacak oyuncu değil ama bizim ihtiyacımız olan oyuncuydu, ben kendi açımızdan bakıyorum.Ne alaka şimdi bizim planlamamızla bu dediklerin? Vedat'ın nasıl transfer olduğu ortada, Rize başkanı ve siyasi bağlantılar aşikar yoksa adam ifade etti kaç kere bize gelmek istediğini, aldılar da ne oldu sanki, İrfan mı şampiyon yapacak, Pelkas,Sosa ve Mesut varken, versinler 10 milyon daha bayılsınlar biz yine bir çözüm üretiriz.