Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunların tek eğlencesi transferler bırakın konuşsunlar gevşek gevşek göt olmaya mahkum malbahçe taraftarının her zamanki halleri...
8 yıldır kupanın bir sapını bile alamayınca mutluluğu böyle çer çöp transferleri yere göğe sığdıramayarak buluyorsun allah düşürmesin

Bu iş bu kadar uzadıysa bizim lehimize bir takım olaylar gelişebilir. İrfan bizi istiyor. Bu net. Bizim teklifimiz ve kendisinin de yapacağı fedakarlıklarla bu iş çözülecektir. Herkese iyi forumlar.

güzel şikeci temizligi olacaktır angutlar hemen kendilerini ele verdiler

632x314.jpg

fblilerin provokasyonuna gelen gsc üyeleri temsili xD

632x314.jpg

zaten en başta yazın istiyorduk irfan can'ı. tabi o zamanlar iş ciddiye binmediği için millet burada 10-15 değeri olan adamı nasıl alacağız diyordu. iş ciddiye binince 5den fazla etmez buyuruyor kurnaz esnaf. gerek yok abi böyle şeylere.

Güzel de Alpercim; Vedat, MHY, Coulibaly, Haaland, Moder ve daha nicelerinin adını vermedi de ne oldu? Zaten yönetimden sızdırılıyor isimler. Bu sefer de kendisi zaten herkes biliyor bir kez de benden duyun diye tepki gösterdi.

2 oyuncumuzun kahve paylaşımları, Fatih Terim'in 'oyuncu bizi istiyor' demesi asla profesyonelliğe uymaz. Bütün kulüpleri etrafımıza çektik malesef.

İrfan Can Kahveci'nin geçmişte fenerbahçeli olduğu söylendi, bu kadar emin nasıl konuşabiliriz medya'da. Bizi istiyor diyoruz, halı sahada top oynamıyoruz milyon eurolar konuşuluyo. Önemli ders niteliğinde bir transfer olacak bizim aleyhimize sonuçlanırsa.

Hayır bide ezik gelmiş tüm harfleri büyük yazmış, Fenerbahçe'yi fb olarak küçük yazmış, olm böyle mallıklar sadece fener taraftarına özgüdür, ezikler yapar çünkü ancak böyle şeyleri hani böyle yaparak Galatasaraylı olduğunu filan ispatlayacağını sanıyor bide tam amip.

Bütün renktaşlarımıza soruyoruz;

İrfan Can Kahveci'yi hocamız ve iki oyuncumuz gündeme getirmese kim 7-8 milyon euroları verip almak isterdi?
Burdan asla İrfan için o paraların verilmesine sıcak bakmıyoruz, lakin hocanın ve oyuncuların medya'da dillendirip oyuncunun değerinin arttırılması kesinlikle profesyonelliğe uymayan ve amatörce bir iştir.
Yönetimi baskı altına almak için söyledi o isimleri. Yoksa yönetim oralı bile olmazdı İrfan transferi ile. Hem zaten Başak her türlü 10 milyon euro civarında para isteyecekti. Hoca bahsetmese 5'e mi vereceklerdi ki? Hiç medyaya düşmeyecek miydi bizim ilgilendiğimiz? Hoca'nın yanlış bulduğum sözleri sürekli olarak oyuncunun da bizi istiyor demesi. Vedat gibi örnekleri varken bu kadar rahat olmamalı bu konuda.

Ne alaka şimdi bizim planlamamızla bu dediklerin? Vedat'ın nasıl transfer olduğu ortada, Rize başkanı ve siyasi bağlantılar aşikar yoksa adam ifade etti kaç kere bize gelmek istediğini, aldılar da ne oldu sanki, İrfan mı şampiyon yapacak, Pelkas,Sosa ve Mesut varken, versinler 10 milyon daha bayılsınlar biz yine bir çözüm üretiriz.
İlk mesajımda dedim zaten bu sidik yarısı sacma diye benide bu işin içine cekiyorsun. Vedatta irfanda ihtiyacımız olan oyunculardı, bizde olmalarını isterdim planlamamız açısından gerekliydi bence.. Adamlar sırf biz almayalım diye uğrasıyorlar, bunun altında kalmamak lazım. Görüyorsun her tarafta algı yapılıyor. İrfan şampiyon yapacak oyuncu değil ama bizim ihtiyacımız olan oyuncuydu, ben kendi açımızdan bakıyorum.

İrfan öncelik Galatasaray demiştir. Yoksa diğer tarafa gitmiyorum dediğine pek inanmıyorum. Dese açık açık söylerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt