Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi ikna nedir ya. Ne oluyor yani nasıl ikna etmeye çalışyorlar?

-İrfan fenere gel!
-Yooo
-İrfan gel ya!
-Yooo
-Gel be oğlum
-Yooo

Kaç gündür neyin iknası?

Yanlız bu kadar mücadele sonunda alırsak ve Fenerbahçe çok istedi ama biz aldik demezsek ayıp bize. Bütün transferlere salça oldular hiçbirinde açıklama yapmadik. Artik her tokatlama sonrası açıklama yapalım herkes yerini bilsin... 👍🏻

Irfan bizim icin şampiyonluk hamlesi , Fenerbahçe için ise rotasyon hamlesi olur.

rte ne derse onu yapar burdan da her türlü rte zararlı çıkar.
Ben Göksel Gumusdag in Galatasarayli plduguna inanmıyorum Rize'nin başkanı murici fenere bizden daha aşağı fiyata verdi Göksel bunu yapamiyormu yapması lazım madem Galatasay liysa

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi ikna nedir ya. Ne oluyor yani nasıl ikna etmeye çalışyorlar?

-İrfan fenere gel!
-Yooo
-İrfan gel ya!
-Yooo
-Gel be oğlum
-Yooo

Kaç gündür neyin iknası?
Emin ol bu kadar tatlı olmuyordur, bunlar her şeyi yapar. Vedat için silah milah, mevcut yöneticilerin de karakterini de düşününce her türlü pislik ve çirkefliği yaparlar, vergi borcu, fetocu bla bla yalan mı yok adamlarda

Ben Göksel Gumusdag in Galatasarayli plduguna inanmıyorum Rize'nin başkanı murici fenere bizden daha aşağı fiyata verdi Göksel bunu yapamiyormu yapması lazım madem Galatasay liysa

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
göbekten bağlı olduğu Mozambik Reis'i var.

İki kulüpte resmi olarak görüşüp kap açıklaması yapmaması KAP'ın ne kadar vasıfsız bir denetimin olduğunu işaret ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt