Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.216
- 7.643
- 2.568
Arkadaşlar 1 iyi 1 kötü haberim var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para koparacak.Abi İrfan GS dediyse son karar Göksel'in değil mi
Ne diye uzatıp da hem 2 tarafı hem futbolcuyu geriyor
Editle yavBasakinda fenerinde Emre'nin de gokselin de en çok da göt oğlanı ali kocunda anasını karısını sikeyim orospu çocukları hepsi adminler cezama razıyım verin cezamı bıktım sinirden gebericem zaten
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Goksel teklifimizi kabul etmiyor bellikiYalnız İrfan meselesi diğer transferlere benzemiyor. İki takım da vazgeçmiyor. Son ana kadar çarpışma yaşanır.
Ben Göksel Gumusdag in Galatasarayli plduguna inanmıyorum Rize'nin başkanı murici fenere bizden daha aşağı fiyata verdi Göksel bunu yapamiyormu yapması lazım madem Galatasay liysarte ne derse onu yapar burdan da her türlü rte zararlı çıkar.
Bu 2 iyi haber olurİrfan olmadı ama x geliyor
Taylan + Ogulcan galiba baskidalaeAbi ikna nedir ya. Ne oluyor yani nasıl ikna etmeye çalışyorlar?
-İrfan fenere gel!
-Yooo
-İrfan gel ya!
-Yooo
-Gel be oğlum
-Yooo
Kaç gündür neyin iknası?
Emin ol bu kadar tatlı olmuyordur, bunlar her şeyi yapar. Vedat için silah milah, mevcut yöneticilerin de karakterini de düşününce her türlü pislik ve çirkefliği yaparlar, vergi borcu, fetocu bla bla yalan mı yok adamlardaAbi ikna nedir ya. Ne oluyor yani nasıl ikna etmeye çalışyorlar?
-İrfan fenere gel!
-Yooo
-İrfan gel ya!
-Yooo
-Gel be oğlum
-Yooo
Kaç gündür neyin iknası?
göbekten bağlı olduğu Mozambik Reis'i var.Ben Göksel Gumusdag in Galatasarayli plduguna inanmıyorum Rize'nin başkanı murici fenere bizden daha aşağı fiyata verdi Göksel bunu yapamiyormu yapması lazım madem Galatasay liysa
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ortamda ne gereksiz bir postArkadaşlar 1 iyi 1 kötü haberim var