Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mnw80q8n.jpg

Fişek lan fişek resmen, Luyindama form tutsa müthiş defans olur Donk'ta çok iyi gerçi sıkıntı yok orada. Belhanda-Kılınç-Arda-Babel-Etebo-Oğulcan-Halil-Linnes-Taşdemir-Okan yedeklerde taş gibi olur.
Ve sadece 3 oyuncu kiralık. (Saracchi, Gedson, Mohamed)
Gedson ve Mohamed 1.5 yıl.
Onlar seneye de olacak.
Onyekuru'yu tapusuyla aldık gözüyle bakıyorum (opsiyonu makul, hem hoca da öyle demişti zaten)
(Yazın da yapılacak ufak rötuşlar ile) uzun vadeli bayağı genç ve dinamik bir kadromuz oldu. Ve bunu yaparken Fener'in sadece İrfan'a ayırdığı bütçe ile ffp'in sınırlarında kalarak yaptık.

Onlar seneye de olacak.
Onyekuru'yu tapusuyla aldık gözüyle bakıyorum (opsiyonu makul, hem hoca da öyle demişti zaten)
(Yazın da yapılacak ufak rötuşlar ile) uzun vadeli bayağı genç ve dinamik bir kadromuz oldu. Ve bunu yaparken Fener'in sadece İrfan'a ayırdığı bütçe ile ffp'in sınırlarında kalarak yaptık.

Gedson'a 6 ay diyorlardı. 1,5 yıl mıymış?

Reis sen totem mi yapiyorsun
Onyekurudan sonra da transferi kapattik transfer bekleyin demistin
Öyleydi zaten; Yedlin fırsat işi olarak çıktı.
Diagne istenince Mohamed'i zar zor aldık.

Gedson işi için tebrik ederim, beklemezdim.

Beşiktaş bence çok yanlış yaptı. Bir kaç isimle kadroyu guclendirseler , büyük avantaj elde edeceklerdi. Şimdi işleri zor bence

besiktas garanti 2nci... cok guzel top oynaniyor . ve Sergen saglam zamanlamalarla oyuncu degistiriyor .. bugun ugurcan cok buyuk is cikardi yoksa besiktas delik desik ederdi

Onlar seneye de olacak.
Gedson 6 ay değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt