Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve sadece 3 oyuncu kiralık. (Saracchi, Gedson, Mohamed)
Gedson ve Mohamed 1.5 yıl.
Onlar seneye de olacak.
Onyekuru'yu tapusuyla aldık gözüyle bakıyorum (opsiyonu makul, hem hoca da öyle demişti zaten)
(Yazın da yapılacak ufak rötuşlar ile) uzun vadeli bayağı genç ve dinamik bir kadromuz oldu. Ve bunu yaparken Fener'in sadece İrfan'a ayırdığı bütçe ile ffp'in sınırlarında kalarak yaptık.

Mohamed de bizim rdaş ffp den kaçmak için kiralık oldu

O değil de valla şaka gibi.
Geçen sene o kadar transferden sonra ayıp olmasın hadi bunu da alalım deyip aldığımız Taylan şu an bence en önemli futbolcumuz. En büyük kazancımız. Kendisine hayranım...
Screenshot_2021-02-01-01-20-32-595_com.instagram.android.webp

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

taylan yerine fernando tarzı hem teknik hem de iyi top kapan adamımız olaydı keşke ya.
Bunu söylemiştim bir daha söyleyeyim.

Artık bu tarz adam alamayız, lüksümüz de yok.

Alıp biz Fernando yapıcaz, tek yol bu.

Bizim bu sene ne yapıp ne edip sene sonu 3 senelik FFP antlaşmasında +1 devreye girmemesini sağlamalıyız umarım seneye FFP derdimiz olmaz

Adamın en büyük özelliği dar alandaki sakinliği ve hep doğru kararlarla dikine oynaması. Hangi maçı izliyorsunuz? Tam bir pirlo gibi oyuncu. Top kapma görevi yanındakilerin olmalı. Taylan da elinden geleni yapıyor zaten.
dar alan becerisinin yeterince iyi olmadıgını düşünüyorum ben.sana yeterli gelmiş olabilir bana gelmedi.ayrıca 6 no oynayan bir oyuncu bana göre takımda en fazla top kapan oyuncu olmalı.hucüm oyuncularının kapması zaten zor,defans oyuncuların çok kapması demek rakip çok geliyor demektir oda iiyi bişey değil

Bu arada fenerin mesut ve irfan ttansfer videoları leş ötesi .

Fener su Afrikali oyuncuyu Irlanda uzerinden getirmisti sanirim, bizimkiler de yapabilir bunu.

Gedson’un opsiyonunun 15-20 arası olma ihtimali yoktur değil mi? Gerçi öyle olsa da alamayız ama
Sanmıyorum ama eğer Benfica sözleşme yenilemediyse bizimle olan sözleşmesi biterken Benfica ile son yılına girmiş olacak. Oyuncu burada uçuk bir performans göstermez, buraya da bağlanırsa bir şekilde bizde kalabilir ama zor. Bakalım gelip oynasın, şampiyon olalım da şu sezon.

Bunu söylemiştim bir daha söyleyeyim.

Artık bu tarz adam alamayız, lüksümüz de yok.

Alıp biz Fernando yapıcaz, tek yol bu.
Artık 25 yaş üstü futbolcuya bonservis verme şansımız yok.30 yaş üzeri transfer ancak ve ancak arda gibi bedava + ucuz maaşla olabilir.Biraz mantıklı gidersek işler düzelir mali olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt