- 1 Ağustos 2014
- 63.833
- 75.036
- 4.338
Polarda da zamalek arması varmış :red:o foto fake mi yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Polarda da zamalek arması varmış :red:o foto fake mi yani
Şimdi biri çıkarıp dalgasını.... NeyseeeeKuş olmadıgını kanıtlama akımı mı başlasın o zamanEkli dosyayı görüntüle 111943
Ekli dosyayı görüntüle 111942
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

17'de bitmiyor mu?Yarın Akşam saat 24:00 e kadar süre varmış. 17:00 den sonra futbolcunun kendisi de gelmesi gerekiyormuş
Hangisi hocam 5 kişi var resimde muallak bi durumKuş olmadıgını kanıtlama akımı mı başlasın o zamanEkli dosyayı görüntüle 111943
Yediğin kaba tüküreceksin yeri gelecek. Yok öyle kulübüm nereye isterse oraya giderim ayakları. Bak Emre Akbaba'ya. Adam direndi ve bize geldi. Onun da haricinde kadro dışı kalıp "Biz bu adamı kullanamayacağız. Fener'e veya başka bir takıma da gitmek istemiyor. Verin gitsin 5 milyona" demek zorunda bırakacaksın Başak'ı.
Fbli değil herkesle fotoğraf çekiliyo.İçiniz rahat olsun..Hatay in onursal başkanı da Fenerli çıktı . Nerde arıza bizi buluyor
Evet rahatız ama Muslera sonrası aklıma geldikçe ürperti tutuyor beni.En az 5 sezon daha rahatız o konuda ya. O süre zarfında buluruz inşallah
GSC Mobile App
Adam hatay belediye başkanı. Her gelen takımla pozu var..Hatay in onursal başkanı da Fenerli çıktı . Nerde arıza bizi buluyor
O kunuda ben rahatım.Kuş olmadıgını kanıtlama akımı mı başlasın o zamanEkli dosyayı görüntüle 111943