Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1612133375689.webp

Ekli dosyayı görüntüle 111921

Yazik lan adam baya aglamis .. gozler sismis .. uzuluyorum .. adamin gercekten hayaliydi ogulcan/taylan.. ARDA && Fatih Terim gibi efsaneyle calismak .. inan bana cok kotu bir his ..
Gitmesin kardeşim zorla mı? Ben şuan futbolcu olucam rahmetli babamı mezardan çıkaracaklarını bileyim fenere gitmem. Kariyerimi bitiririm yine gitmem. Bu hayatta herkes ekmeğini bir şekilde bulur yer. Ama haysiyet denilen şeyi para ile satın alamazsın

Şu bağış konusunda resmi site açmaları çok mu zordu oradan ödeme seçenekleri de olurdu GS TV'de rakamlar yerine saniye, dakika, saat, gün olarak kaç kişinin destek olduğu ne kadar paranın kulübe girdiği gözükse çok çok güzel olurdu. Çok özensiz bir şekilde hazırlamışlar muhtemelen ondan dolayı şu an altta kalıyor.

GStv'de sol üstte bağış miktarı yazıyor.
Bişey soracağım.

28.012021 = 5.170.782
31.01.2021= 5.255.402

31 Ocak tarihinde yazan rakam toplam rakam mi yoksa sadece 1 günlük rakam mi?

Yani şimdiye kadar toplam 10.426.184 lira mı topladık yoksa 5.255.402 mi?
herkes yönetime nefretliydi diye + adam akilli sistem yoktu diye bugüne kadar bu . sanirim trasnfer döneminden sonra adam akilli plan ile cosar o.

Uefa ne leş kurumsun ya. Fenerbahçe 20 transfer yaptı hala yapmaya devam ediyor. Geliri yok. Nasıl incelemeye almazsın?

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaw uefa ne yapacak adamlarin avrupaya gittigimi var en fazla men ederler onada gerek yok bu salaklar basaramiyo zatenndiyorlardir.

Bu arada sadece transfer dönemi icin demiyorum genel anlamda bizim insanimiz sosyal medya yi gercekten kullanamiyor tamamen art niyetli insanlarin elinde

Transfer döneminde bunu bir kez daha anladik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt