- 18 Mayıs 2011
- 53.260
- 57.178
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaraylı olan başkanlardan ne hayır gördükki ( göksel )Hatay in onursal başkanı da Fenerli çıktı . Nerde arıza bizi buluyor
Emekli oldum desem yeridir.Yazılımcı açığı varsa renklendir renktaş![]()

Ünsal sen Güngören demi oturuyorsun bro , ikinci kez ua savunurken gördüm seniVe uA yine haklı çıktı
Had bildirmeye devam![]()
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet.Yok mu bi gece Kap'ımızYarın 17.00 bildirim için son değil mi
bugün daha doğrusu
Gitmesin kardeşim zorla mı? Ben şuan futbolcu olucam rahmetli babamı mezardan çıkaracaklarını bileyim fenere gitmem. Kariyerimi bitiririm yine gitmem. Bu hayatta herkes ekmeğini bir şekilde bulur yer. Ama haysiyet denilen şeyi para ile satın alamazsınEkli dosyayı görüntüle 111921
Yazik lan adam baya aglamis .. gozler sismis .. uzuluyorum .. adamin gercekten hayaliydi ogulcan/taylan.. ARDA && Fatih Terim gibi efsaneyle calismak .. inan bana cok kotu bir his ..
Hangi forum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
herkes yönetime nefretliydi diye + adam akilli sistem yoktu diye bugüne kadar bu . sanirim trasnfer döneminden sonra adam akilli plan ile cosar o.GStv'de sol üstte bağış miktarı yazıyor.
Bişey soracağım.
28.012021 = 5.170.782
31.01.2021= 5.255.402
31 Ocak tarihinde yazan rakam toplam rakam mi yoksa sadece 1 günlük rakam mi?
Yani şimdiye kadar toplam 10.426.184 lira mı topladık yoksa 5.255.402 mi?
Ben hala bekliyorumEvet.Yok mu bi gece Kap'ımız![]()
sigarayı takıyorum oraya reyizzDişlerini de görmemiz lazım![]()
Yaw uefa ne yapacak adamlarin avrupaya gittigimi var en fazla men ederler onada gerek yok bu salaklar basaramiyo zatenndiyorlardir.Uefa ne leş kurumsun ya. Fenerbahçe 20 transfer yaptı hala yapmaya devam ediyor. Geliri yok. Nasıl incelemeye almazsın?
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de 50 kere denedim çok komik bir post
Boupendza'yı napçaz lannnnnnn
Ünsal sen Güngören demi oturuyorsun bro , ikinci kez ua savunurken gördüm seni
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi