- 26 Mart 2012
- 7.334
- 2.007
- 1.938
Bu arada yavaştan medyada ki adamları aracılığıyla Ersun Yanal'ı harcamaya başladılar,lig de ilk 4 hafta kötü başlarlarsa Ersun kesin yolcu olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhan cidden iyi yav, ayakları da iyi hatta. Okan hoca etkisi midir bilmem ama çok özgüvenliydi.Altayın balonu da çabuk patladı.. Hiç beğenmiyordum zaten sevinmiştim almadığımıza sırf genç diye isteyenler vardı. .. Benim için anadoluda gökhan akkan 1 Okan koçuk da 2. Sıradaydı biz 2.yi aldık üstelik bedava..
Dmcde oynar ortasahaya hizli adam lazim bence pas isini belhanda ve seri halleder
Ligin ilk maci Gazisehir mutlaka kaybetmeleri lazim. Cok transfer yapti antep, umarim bunun etkisini gösterirler.Bu arada yavaştan medyada ki adamları aracılığıyla Ersun Yanal'ı harcamaya başladılar,lig de ilk 4 hafta kötü başlarlarsa Ersun kesin yolcu olur.
Geçen burada iç mimarı övüyorlardı rtaşbiri su apo falcao fotosunu paylasabilir mi
Çök çök
3m senin köpeğin olsun beeee
Iykİyi bayramlar Gsc ailesiEkli dosyayı görüntüle 55379
Bu aralar olabilecek en iyi 2 şey...1 haftadir tanisiyorlar ve hic cikmamislar. Sarap iyidir ama yemek fazla
Cagne satildi demistin ustadim zaman bellimiYunus yolcu...
Selametle, hayırlı bayramlar...
Altayın balonu da çabuk patladı.. Hiç beğenmiyordum zaten sevinmiştim almadığımıza sırf genç diye isteyenler vardı. .. Benim için anadoluda gökhan akkan 1 Okan koçuk da 2. Sıradaydı biz 2.yi aldık üstelik bedava..
Ligin ilk maci Gazisehir mutlaka kaybetmeleri lazim. Cok transfer yapti antep, umarim bunun etkisini gösterirler.

Emre belozogluna bak hahahaha t.ssk gecmek icin kupa veriyorlar bakışı her yerde tanırımİki takımlı kupa maçı düzenliyorlar yetmiyor, kaybedene de kupa veriyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 55373