Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altayın balonu da çabuk patladı.. Hiç beğenmiyordum zaten sevinmiştim almadığımıza sırf genç diye isteyenler vardı. .. Benim için anadoluda gökhan akkan 1 Okan koçuk da 2. Sıradaydı biz 2.yi aldık üstelik bedava..
Gökhan cidden iyi yav, ayakları da iyi hatta. Okan hoca etkisi midir bilmem ama çok özgüvenliydi.

Ozanwafor :500 bin , yunus : 4 milyon , ahmet çalık : 1 milyon bi kaç tanede genç oyuncu kiralasak ffp dengeleriz ama süprizler olucak . Aslında diagneyi satmayıp ; örnegin Diego costa falcao ikilisi gibi deneyebiliriz Atleticoda cok gol attı 2 si. Bizde 4 4 2 yapıp diagne falcao yapsak nasıl olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi bayramlar Gsc ailesi
images (8).webp

Ulan.bunlar tam.keko bizim yarim duzine.gol attigimiz kaleciyi alip kaleye koydular sonrada basari bekliyorlar

Altayın balonu da çabuk patladı.. Hiç beğenmiyordum zaten sevinmiştim almadığımıza sırf genç diye isteyenler vardı. .. Benim için anadoluda gökhan akkan 1 Okan koçuk da 2. Sıradaydı biz 2.yi aldık üstelik bedava..

Bravo, Gökhan Akkan benim de favorim ve çok beğenirim. Daha 24 yaşında, niye biz dahil hiç kimsenin gündemine gelmedi çok merak ediyordum.

Ligin ilk maci Gazisehir mutlaka kaybetmeleri lazim. Cok transfer yapti antep, umarim bunun etkisini gösterirler.

Kendi sahalarında oynayacaklar,umarım yenilirler de tam bir moral bozukluğu ile başlarlar. Sinirler ilk haftadan tavan yapsın adamlarda. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt