Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün binlerce hayvan katledilecek hatta bir kısmı otoban kenarında can çekişecek

şanslı olanlar çadırlarda toplu halde kesilecek, uyutmak yasak lakin büyük bir merhamet örneği olarak bıçağı görmesin diye hayvanın gözü kapatılıyor.

bunlarla birlikte kurban bayramları her çocuk için bir travmadır gözümde. bu çocukların bir kısmının eline bıçak tutuşturulup kesmesine izin verilecek ve iş bitince performansı değerlendirilecek. Bu heyecanla uyuyamayan çocuklar da vardır mutlaka.

bütün şehri iç organ kokusu kaplayacak çukur açılıp iç organlar gömülecek.

hastaneye elini kesen insanlar "dalga geçerdik bize de oldu" diye sırıtarak koşturacak.

Bayramınız kutlu olsun

Benim adim ismail
Kucukken beni mi kesicekler diye az dellenmedim
Her kurban vaazi tanri ismail yerine koc gonderdi falan ,offf Allahtan pederin ismi ibrahim degildi.

Neyse bu arada bilincli bir kesim mantigina burunse , sorun yok benim acimdan ,et yiyen biri olarak hede hodo diyemem bu konuda ,velakin cidden dini bi olayin fersah fersah uzaginda hal ve hareketlerde bulunuyor (z) muslum tayfa olarak

Yemin ederim boş yapıyorsunuz. Şurada futbol konuşun. Amacınız nedir? Bunu hepiniz için söylüyorum. Bu tartışmanın bir sonucu olacak mı? Gidin başka platformda tartışın. Burası futbol forumu ve insanlar girdiğinde futbol okumak istiyor. Yeterince net mi?

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neye kudurucam çocuğum ne diyosun havlama felan transfer başlığında salyanı akıtarak saçmalıyosun git konu aç orda yap şovunu
Ne çocuğu lan amip 😂😂 Sanki biz durup dururken kurban bayramıyla alakalı bir paylaşım yaptık herifin biri saçmalamış bizde gereken cevabı verdik.. Eğer istanbuldaysan gel sana bir çay ısmarlıyayım hacıhusrevde mekanım var hem şov nasıl yapılıyormus sana canlı canlı gostermek isterim

Ne çocuğu lan amip 😂😂 Sanki biz durup dururken kurban bayramıyla alakalı bir paylaşım yaptık herifin biri saçmalamış bizde gereken cevabı verdik.. Eğer istanbuldaysan gel sana bir çay ısmarlıyayım hacıhusrevde mekanım var hem şov nasıl yapılıyormus sana canlı canlı gostermek isterim
Yok abim mazallah topuklarıma felan sıkarsın Hacıhüsrevde mekanın varmış büyük adamdırsın sen hadi işine bak kolay gelsin

Yok abim mazallah topuklarıma felan sıkarsın Hacıhüsrevde mekanın varmış büyük adamdırsın sen hadi işine bak kolay gelsin
estağfurullah , ne alakası var haram yemedik karnımız ağarsın ..yüzyüze konuşacaktık bakalım klavyeden yazabildiklerini yüzyüzeykende söyleye biliyormusun

estağfurullah , ne alakası var haram yemedik karnımız ağarsın ..yüzyüze konuşacaktık bakalım klavyeden yazabildiklerini yüzyüzeykende söyleye biliyormusun
Yok hocam söyleyemem sen kralsın hadi işine bak aslanım işine yaşın kaç bilmiyorum da biz geçtik o işleri

Yok hocam söyleyemem sen kralsın hadi işine bak aslanım işine yaşın kaç bilmiyorum da biz geçtik o işleri
31 yaşındayım , ne işlerinden bahsettiğini anlamadım biz evimize ekmek götürüyoruz sadece.Bir daha da milletin değerleri ile dalga geçme tatlı su kurnazı tamam mı ? 😜

Falcao’su olan takım taraftarı olmak başka güzelmiş arkadaş.Fırın ekmeğin tazesini,bakkal peynirin lezzetlisini veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt